Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

De 10 best gelezen blogs tot nu toe

Tijd om eens mijn best gelezen artikelen met jullie te delen! Waarom? Nou ja, mocht je deze gemist hebben, dan heb je dus écht wat gemist, haha! Klik op de afbeelding om bij het artikel te komen!

10. SPROOKJESBOS | DE DINGEN DIE JE ZIET, MAAR TOCH OOK WEER NIET…

01_sprookjesbos

In dit artikel deel ik met jullie alle – of in ieder geval een hoop! – geheimen die te vinden zijn in het sprookjesbos in de Efteling. Wist je bijvoorbeeld dat er ergens in het sprookjesbos de bezem van de boze heks hangt? En heb je weleens de eekhoorn gezien boven op het huisje van de zeven geitjes? Dat en meer in dit artikel!

9. VAN LELIJKE TAND NAAR HORROR GEBIT

Ai, ai, ai… De tandarts. Nooit een hekel aan gehad. Tot het afgelopen jaar… Bah! Ik heb er nu echt een hekel aan! Terwijl ik dacht een mooi gebit te krijgen, kreeg ik een horror gebit. Dat lees je in dit artikel. Lees zeker ook deel 2 even!

8. WAAROM MAN BETER KLINKT DAN VRIEND

Zo’n jaar geleden schreef ik deze blogpost met een knipoog. Een blogpost vol met redenen waarom we zouden moeten, zodat ik – of jij! – geen ‘vriend’ meer hoef te zeggen!

7. BEAUTY REVIEW | KRUIDVAT WASH IN WASH OUT

washinwashout-header

Deze review wordt op Google goed gevonden! Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de werking en natuurlijk naar het resultaat! Jij ook?

6. “IK VERLOOR IN 39 DAGEN 10 KG EN 26,5 CM!”

fit1

Dat er veel op dit artikel is geklikt, is niet geheel gek. Want hoe verlies je in zo’n korte periode 10 kg én 26,5 cm? Hoe mij dat gelukt is lees je in dit artikel.

5. 14 DINGEN OM TE DOEN ZONDER VRIENDEN

dingen-doen-zonder-vrienden

Heerlijk toch om zo nu en dan in je eentje iets te ondernemen? Deze 14 dingen kun je doen zonder je vrienden!

4. 5 HELE FOUTE TEKSTEN VAN KINDERLIEDJES

oeps

Hoewel kinderliedjes vaak onschuldig lijken, zijn ze dit niet altijd. Deze bekende liedjes zijn alles behalve onschuldig…

3. “IK VERLOOR IN 9 DAGEN 4 KG EN 15,5 CM!”

clean9-00

Voordat ik in 39 dagen 10 kg verloor, begon ik met 9 dagen. Daarin ging het al erg hard en dat was fantastisch! Hoe dan? Lees het hier!

2. 19 DINGEN OM TE DOEN BIJ SLECHT WEER

regen

Dat het in Nederland vaak slecht weer is, weten we allemaal. Maar wat kun je dan doen? Ik heb 19 dingen voor je op een rijtje gezet!

1. 65 LEUKE DINGEN OM TE DOEN ZONDER GELD UIT TE GEVEN

zonder-geld

Dit is by far mijn best gelezen artikel. In cijfertjes: dit artikel is bijna 80.000 keer gelezen! Dat is ruim 60.000 (!) meer dan mijn nummer 2 best gelezen artikel over de 19 dingen om te doen bij slecht weer. Nou ja, de titel spreekt in ieder geval voor zich. Jij hoeft je voorlopig niet meer te vervelen… 😉

Wat voor soort artikelen vind jij het leukste om te lezen op Another Chapter?

7 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close