Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
 • Home
 • /
 • Life
 • /
 • 10 kleine leugens die jij vast ook ooit verteld hebt

10 kleine leugens die jij vast ook ooit verteld hebt

leugens
“Whats-appje? Nee, hoor die heb ik niet gezien…” vertel je met een stalen gezicht. Of in ieder geval zo geloofwaardig mogelijk. Natuurlijk had je dat appje heus wel gezien, maar je had geen zin om te reageren. In ieder geval nog niet. Toch? En zo zijn er nog 9 andere kleine leugens die jij vast ook ooit verteld hebt.

 1. “Sinterklaas/Kerstman/Paashaas komt langs. Wel alleen als je lief bent geweest dit jaar hoor!” Ja, hier komen jullie dus niet onder uit.
 2. “Hmm, dat is gek. Dat mailtje heb ik écht verstuurd hoor!” Om vervolgens naar je computer te rennen en het desbetreffende mailtje te verzenden.
 3. “Nieuw shirt? Mooi hoor! Die zou ik ook wel willen.” Not.
 4. “Ken jij dit nummer ook?” Vervolgens wordt er een nummer geneuried. “Tuurlijk. Ik weet alleen even niet meer hoe hij heet.” Hmm hmm…
 5. “Ik voel me ineens niet zo lekker. Ik denk dat ik maar naar huis ga. Ik vond het een leuke date.” Oftewel: tot nooit meer ziens.
 6. “Kuch, kuch. Ik lig ziek – kuch – op bed, kuch kuch kuch.” Je had zó geen zin om naar je BFF’s verhaal over de zoveelste ruzie met haar lover te luisteren.
 7. “Ik heb hoofdpijn. Ik móet nu gewoon gaan slapen.” Niet kijkend naar een teleurgesteld gezicht van je boyfriend.
 8. “Nee, ik kan dan écht niet. Ik had al met vriendin X een afspraak gepland.” Pakt daarna de telefoon om die date wél nog even te plannen.
 9. “Natuurlijk heb ik geen verrassingsfeest voor je gepland. Je hebt een hekel aan verrassingen!” Muwhahahahahahaha!

Welke kleine leugen heb jij ooit verteld?
P.s. leugen nummer 10 stond al in de inleiding, vandaar dat je maar 9 getallen ziet. Ik dacht: ‘Ik vermeld het even.’ 😉

 

liefsnatasjaklein

 

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close