Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

30 Day Blog Challenge NL

Eindelijk begin ik weer een beetje op gang te komen met het bloggen. Dus afgelopen week heb ik ook weer veel blogs gelezen. Man, wat liep ik achter! Ik heb weer genoeg inspiratie op gedaan. Maar toch wil ik eerst met iets anders beginnen: de 30 Day Blog Challenge NL die bedacht is door Mariska van Hare Maristeit. Zo kan ik weer lekker opgang komen Ên komt er de komende 30 dagen elke dag een artikel online. Lekker persoonlijk. Het kan ook zomaar zijn dat ik ook gewoon nog andere artikelen tussendoor online gooi. Er zijn namelijk geen regels bij deze challenge!

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Dit is de challenge. Ik heb er hÊÊl veel zin in om hier mee aan de slag te gaan. Ik weet nog niet of ik het op volgorde doe – ik bedoel: geen regels! – maar ik wil dit absoluut wel allemaal gaan doen.

Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden!

10 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close