Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

About

Natasja-collage
Leuk dat je een bezoekje brengt aan ‘Another Chapter’. Ik ben Natasja van Schijndel en nog ‘maar’ 28 jaartjes jong. Enthousiast, vrolijk, spontaan, eigenwijs en soms chaotisch zijn woorden die mij het beste omschrijven.
Als sinds 2009 werk ik in het basisonderwijs op een fantastisch leuke basisschool. Sinds januari 2015 heb ik de functie van dans/drama specialist en werk ik met alle kinderen bij ons op school. Uitdaging is dan ook waar ik altijd naar op zoek ben.
Daarnaast ben ik: gek op quotes, tv-serie en film verslaafd, muziekliefhebber, enthousiaste schrijfster, spontane danseres, internet junkie, knuffelbeest en met vlagen een fanatieke sporter.

In 2013 ben ik gestart met een beautyblog. Met veel liefde en plezier heb ik voor die blog geschreven. Maar door de typische naam van beautyblog, voelde ik me toch meer verplicht om alleen over beauty te schrijven, terwijl ik het juist zo leuk vind om gevarieerd te schrijven. Verschillende onderwerpen die mij stuk voor stuk aanspreken. En daarom begon ik op 6 januari 2015 mijn nieuwe life & fun blog. Nog een hoofdstuk op het stukje web met dingen waar ik het leuk vind om over te schrijven. Vandaar dus ook de naam ‘Another Chapter’.

DIT GEBRUIK IK VOOR DE SITE

WordPress – daarmee beheer ik mijn site
One.com – voor het hosten van mijn site en de domeinnaam
Envato Market – voor de aangeschafte layout met de naam ‘Aden’
Picmonkey – voor het bewerken van sommige foto’s
Photoshop Elements 14 – voor het bewerken van sommige foto’s
Premiere Elements 14 – voor het bewerken van mijn video’s
Canon 500D met 18-55 mm en 50 mm lenzen – voor het maken van de foto’s
Canon Legria HF R56 – voor het maken van mijn video’s
iPhone 6S – voor het maken van sommige foto’s en voor het filmen van vlogs
GoPro Hero4+ – voor het filmen van vlogs
Stocksnap.io – voor rechtenvrij beeldmateriaal
Asus GL552 – mijn laptop

‘It is our choices that show what we truly are, far more than our abilities.’ – Albus Dumbledore

liefsnatasjaklein

En wil je ook mijn leven als (toekomstig) moeder volgen? Dat kan op mijn nieuwe blog: Mommies Life

 

BesteBloggers

 

 

Close