Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Another Chapter Visitekaartjes

visitekaartje-AC-01

Ik vind het zó leuk als mensen enthousiast reageren wanneer ik hen vertel dat ik een blog heb. Ik hoopte dan altijd dat de mensen mijn link zouden onthouden of überhaupt als ze thuis kwamen nog wisten wie ik was, maar ja, hoe groot is die kans? Een probleem waar ik me vanaf nu minder druk om hoef te maken, want ik heb visitekaartjes! And I’m proud of it!

visitekaartje-AC-02

Ik ging voor een basic look. Op de voorkant uiteraard mijn logo met daaronder een grijze lijn. Ik wilde een lijn die niet te opvallend was, want die lijn is niet belangrijk. De woorden zijn belangrijker. ‘Life & fun blog’ heb ik bewust in de roze letters gedaan. Alles helemaal zwart maakt het meteen zo streng en niet passend bij mijn blog. Ik wilde de kleuren ook basic houden en er geen bonte boel van maken, vandaar dus de kleur van mijn logo.

 

visitekaartje-AC-03Op de achterkant staan uiteraard mijn gegevens. Ik heb er bewust voor gekozen om er geen adres en telefoon nummer op te zetten. Willen bedrijven of net wie iets van me weten waardoor ze deze gegevens nodig hebben, dan kunnen ze mij mailen en kan ik zelf beslissen wie persoonlijker gegevens krijgt.
Uiteraard staat mijn naam op het visitekaartje, de link naar mijn blog, mijn zakelijke e-mail adres en linkjes naar mijn Facebook pagina, twitter account en YouTube-kanaal.

 

visitekaartje-AC-04

Ik ben er erg blij mee. Ik heb ze dan ook zelf ontworpen in Photoshop. Ik heb ze laten afdrukken bij de webshop printcarrier.com. Daar heb ik eerder ook besteld en was erg tevreden over hun levering. Maar vooral over hun prijs/kwaliteit verhouding. Volgens mij zijn ze zelfs goedkoper dan het bekende vistaprint.

Wat vinden jullie van mijn visitekaartje?

 

liefsnatasjaklein

 

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close