Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Another lay-out

layout

Another Chapter zit in een nieuw jasje! Een jasje waar ikzelf héél blij van word! En ik hoop dat jullie hem ook heel tof vinden. Ik was nog niet uitgekeken op mijn vorige lay-out, maar toch koos ik ervoor om mijn blog in een nieuw jasje te steken. Waarom? Daar vertel ik je hieronder meer over! 

Ik vond dat ik al een hele mooie – en vooral rustige – lay-out had. Toch was het een lay-out die je overal al tegen komt. Ik wilde niet perse naar een magazine lay-out – ook die zijn in opkomst – maar wel magazine-ish. En daarom koos ik deze lay-out die veel opties heeft. Hij kan heel basic zijn zoals ik had, maar ik kan er ook een magazine lay-out mee maken. Ik heb nu gekozen voor een combinatie van deze twee. Misschien nog niet geheel overduidelijk. Het kan daarom zijn dat ik de komende tijd nog speel met die instellingen, waardoor het duidelijker word. Ik wilde een balans vinden wat tussen rustig/clean en druk in zit. Eentje die passend is bij mijn – over het algemeen- korte artikelen. Eentje die uitnodigend oogt. Eentje waardoor je verder wil kijken. Dus hopelijk klikken de kijkers niet meteen weg!

Daarom sta ik open voor feedback. Wat vind je goed aan mijn lay-out, wat vind je minder leuk aan mijn lay-out en hoe zou ik het – volgens jou – kunnen verbeteren? Nogmaals: ik ben zelf ook nog bezig met de details. Het lukt me nog niet om alles te verwijderen en/of aan te passen. Zo heb ik ooit gekozen om de vorige en volgende post te laten zien bij het lezen van een artikel. Deze staat onder de titel en helemaal onder het artikel. Hier wil ik van af omdat zo iets ook al in deze lay-out gebouwd zit. Dus nu is het dubbel en too much. Dus ik hoop dat ik die instelling snel gevonden heb, want dat is dus al een van de paar kleine irritatie puntjes.

Ik kijk uit naar jullie feedback!

18 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close