Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Life
  • /
  • Another Press #2 (+ leuke actie!)

Another Press #2 (+ leuke actie!)

another press

Mijn mailbox stond weer vol met leuke persberichten en dat betekent dat het tijd is om de leukste weer met jullie te delen! Deze keer met een heerlijke geurkaars, de uitreiking van de Golden Globes, de serie ‘Scream Queens’, opening voor kinderen van het jaar van Jeroen Bosch in Den Bosch,  en een app voor al je wensen! Oh en heb ik al vertelt dat ik ook een hele leuke actie voor jullie heb? 

GEURKAARSEN – BOMB COSMETICS

geurkaarsen - young beauty

Toen ik deze kaarsen in mijn mailbox vond, was ik meteen verkocht! Wat zien deze er gááf uit! Ik hou van kerstmis, maar bij het zien van deze kaarsen voel ik de kerstliefde nog meer van binnen branden! Deze natuurlijke geurkaarsen bevatten mooie natuurlijke ingrediënten. Zo bevat variant Jingleberry een luxe combi van vanille, warme kruiden, musk en amber en Snowglobe bevat knapperige appels, geurige gember en essentiële oliën. De kaars is handgemaakt en bevat pure wierook en mirre oliën. Goed voor 30-35 uur branduren. 

Te koop bij youngbeauty.nl voor €12,50 per stuk

 

HBO ZENDT DE UITREIKING VAN DE  73ste GOLDEN GLOBES LIVE UIT IN NEDERLAND

hbo

Nieuws voor de filmliefhebbers: in de nacht van zondag op maandag 11 januari 2016, tussen 2:00 en 5:00 uur, is de ceremonie van de Golden Globes live te volgen voor abonnees van HBO. De presentatie is in de handen van komiek Ricky Gervais. En kun je het niet live volgen? HBO zendt op dinsdag 12 januari een gemonteerde samenvatting uit. Deze duurt 120 minuten én is reclamevrij. Nog mooier is misschien wel dat het mét Nederlandse ondertiteling is.

 

AMERIKAANSE HORROR-COMEDY ‘SCREAM QUEENS’ VANAF VANAVOND TE ZIEN OP FOX

scream-queens

Ik ben gek op series en sterren. Via Instagram zag ik al verschillende sterren die in ‘Scream Queens’ mee doen. Wat dit precies was, wist ik toen nog niet. Scream Queens is een over-the-top horror-satire en komt uit de koker van uitvoerend producent Ryan Murphy (Glee). Het eerste seizoen van vijftien afleveringen is een mix van scherpe humoristische dialogen, bloederige taferelen en absurde verhaalwendingen. Met sterren als Emma Roberts, Lea Michele, Jamie Lee Curtis en Ariana Grande.

Vanaf 15 december om 22.00 uur te zien op FOX


FEESTELIJKE OPENING JHERONIMUS BOSCH JAAR VOOR KINDEREN

jheronimus bosch 500

Onze kinderen kunnen wel een cultuur opkikker gebruiken. Het is dan ook niet gek dat vele ouders hun kinderen meenemen naar culturele activiteiten zoals musea. Maar heb je er ooit aan gedacht om je kind mee te nemen naar een jeugdopera? Ik als juf op een basisschool en woonachtig in de omgeving van Den Bosch kon dit bericht natuurlijk niet ongezien voorbij laten gaan.

Het Jheronimus Bosch Jaar staat voor de deur. Het is 500 jaar geleden dat de Bossche beroemde kunstenaar Jheronimus Bosch overleed. Het hele jaar door zijn er verschillende activiteiten rondom deze schilder.

Op 2 en 3 januari 2016 vindt in ‘s-Hertogenbosch de opening plaats van het herdenkingsjaar. De organisatie Jheronimus Bosch 500 en Theater aan de Parade nodigen alle kinderen vanaf 9 jaar uit om het jaar feestelijk te openen. Daarom mogen kinderen voor een symbolisch bedrag van €1,- naar de jeugdopera ‘Amahl and the night visitors’ op zaterdag 2 januari. Volwassenen betalen slechts €6,- per kaartje. Zij mogen maximaal 4 kinderen (tot 16 jaar) meenemen.

Voor meer informatie over de jeugdopera: klik hier.

MET DE APP YELLOWBAG BIJHOUDEN WANNEER JOUW FAVORIETE PRODUCTEN ZAKKEN IN PRIJS!

yellowbag 01

 Ik deel elk seizoen mijn favorieten met jou! Zo deelde ik laats al mijn herfstfavorieten. Maar hoe weet ik nou wanneer mijn favoriete lippenbalsem (Kiss Me Tonight – Philosophy) in de aanbieding is? En hoe zit het dan met producten die ik al zo lang én zo graag wil – Canon 50 mm lens!! – maar nog te duur zijn om te kopen?

Yellowbag to the rescue! Al mijn favorieten sla ik op in de app. De app houdt vervolgens automatisch de prijs van deze producten voor je bij en stuurt je een melding als de prijs daalt. Super ideaal toch? Zo weet je precies wanneer het de beste tijd is om je favoriete – of gewilde – producten aan te schaffen. Daarnaast werkt hij super handig. Yellowbag heeft een in-app shopping browser, waarmee je direct naar je favoriete shops gaat en je producten met één klik opslaat! Ik ben fan!

yellowbag 02

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt de app downloaden via iOS en Android, of direct gebruiken viawww.yellowbag.com.

MAAR WACHT!

Voordat je dat gaat doen heb ik goed nieuws voor je! Als je jezelf (gratis!) aanmeldt voor deze app, kun je maximaal 50 producten opslaan. Ik heb voor jullie geregeld dat je er wel 75 kunt opslaan! Whut?! Jep, I did! Of je nu al 75 producten weet of niet, je zou wel gek zijn om je niet aan te melden via een link die speciaal voor jullie – mijn allerliefste lezers! – aangemaakt is! Klik snel hier voor de app, want deze link is geldig t/m dinsdag 22 december 2015

Van welk persbericht word jij vrolijk?

 

16 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close