Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

ANOTHER TALK | Niet omdat het moet…

another talk niet omdat het moet

…maar omdat het kan! Zo’n reclame zinnetje wat compleet blijft hangen en ook nog eens een zinnetje dat je ook zomaar in je mond neemt. Maar niet dat ik het daar vandaag met jullie over wilde hebben. Nee, ik wilde gewoon weer eens lekker van me af schrijven. Nog geen idee waarover, maar gewoon lekker tikken en zien waar we uit komen. Dus heb je zin in luchtige praat, lees dan vooral verder. 

DRUNENSE DUINENLOOP

hardloopschoenen 01

Weten jullie nog dat ik trots vertelde dat ik voor het eerst mee ga doen aan een hardloopwedstrijd? Nou, die komt behoorlijk in de buurt! Over 2 weken is het zo ver en ben ik er klaar voor? Uhh… Nee, niet echt. Aan het begin van het nieuwe jaar heb ik – als goed voornemen – mezelf opgegeven. Het was echt mijn bedoeling er vanaf dat moment voor te trainen, maar ergens is het toch mis gegaan. Geen idee waarom of hoe. Dus toen ik van de week eens vooruit bladerde in mijn agenda en de 20e omcirkelt zag staan, schrok ik toch wel. Oeps! Over 2 weken is het zo ver. Dus vrijdag ben ik met mijn collega’s weer gaan sporten en gisteren heb ik ook zo’n 3,5 km gerend. Dat was overigens de eerste keer dat ik maar 1 keer tussendoor gelopen heb! Jippy voor ikke! Ik ga meedoen aan de 5 km, dus dat komt vast en zeker goed. Ik ben van plan om morgen weer te trainen, donderdag naar pilates te gaan en vrijdag weer met de collega’s hard te lopen. Misschien ga ik in het weekend als afwisseling nog even zwemmen en dan volgende week hetzelfde ritme. Zou dat me een beetje klaar stomen denken jullie? Ach, ik doe vooral mee voor mijn lol en om weer eens wat te bereiken. Uiteraard volgt er na de wedstrijd een compleet verslag. En woon je in de buurt van Drunen, wees vooral welkom om mij – met spandoek en al uiteraard 😉 – aan te moedigen!

AUTO

autootje

Zoals jullie in de afgelopen Happy Moments hebben kunnen lezen, heb ik na 2,5 week mijn auto weer terug! Jippy! Gelukkig had ik hele lieve collega’s die mij op wilden halen en thuis wilden brengen, maar wat een gedoe.. Poe poe. Zo zie je maar hoe afhankelijk je kunt zijn van een auto. De CPU was kapot. Ja, ja, laten we even technisch gaan praten. De CPU is zeg maar de computer die alles aanstuurt. En de aansturing naar de 4e cilinder deed het niet meer. Het autobedrijf waar ik mijn auto gekocht had, heeft de CPU op moeten sturen en schijnbaar waren er daar zo veel zieken dat het daarom zo lang geduurd heeft. Eigenlijk te belachelijk voor woorden. Maar hé, ik zal toch mijn auto nodig hebben en wat moet je dan…? Maar hij rijdt weer perfect en hopelijk kan ik nu EIN-DE-LIJK vele jaren veilige kilometers rijden. Laten we het maar hopen, want somehow heb ik altijd iets met mijn auto’s.

BLOGGEN EN VLOGGEN EN EEN FULLTIME BAAN

schoolbord

Ik heb het er maar druk mee: bloggen, vloggen en een fulltime baan. Soms vraag ik me af waar ik de tijd vandaan haal en soms weet ik niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Het is zo’n tweestrijd. Soms kan ik op een zaterdag voor een hele week vooruit werken en dat betekent dat ik door de weeks niets meer hoef te schrijven. En de andere keren lukt het me niet. Dit laatste is een beetje nu het geval. Heel irritant. Ik weet genoeg om over te schrijven, maar van sommige dingen wil ik dan foto’s maken en daar lukt het me even niet om fatsoenlijk tijd voor te maken.
Datzelfde geldt eigenlijk ook voor filmpjes. Afgelopen zondag is er een vlog online gekomen, terwijl ik die eigenlijk op woensdag (dus in dit geval morgen) online wil hebben. Maar omdat het filmpje die ik zondag online wilde hebben nog niet klaar was (het word een DIY!) heb ik toch maar op zondag de vlog online gezet. Want in mijn banner staat dat op zondag de video’s online komen. En een belofte moet je toch waarmaken. Morgen staat de vlog natuurlijk gewoon in mijn Happy Moments artikel. Maar als je al nieuwsgierig bent, klik dan hier.
En als je denkt dat al mijn tijd in bloggen en vloggen gaat, heb je het mis. Ik werk 5 dagen in de week in het onderwijs. Natuurlijk moet ik daar ook dingen voor doen: les voorbereiding, rapportage, ideeën verzamelen, muziek uitzoeken voor mijn dansaanbod en ga zo maar door. Als mensen vragen hoe het me lukt om dit alles te combineren, sta ik mezelf dat ook wel eens af te vragen. Maar bij het typen van deze alinea weet ik eigenlijk het antwoord: als je ergens passie voor hebt, dan lukt het je.

Waar ligt jouw passie?

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close