Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

MOVIE MONDAY | Bean Boozled Birthday Challenge

Al een lange tijd stond de beruchte Bean Boozled challenge op mijn verlanglijstje. Ik bestelde het spel online, maar had niet direct tijd om hem op te nemen. De tijd verstreek en ondertussen werd deze challenge toch wel een beetje achterhaald. Hoe kon ik hem dan doen, zonder dat het precies is als hetgeen wat je online al kunt vinden?

Afgelopen zaterdag vierde ik mijn verjaardag en daarom leek het mij leuk om deze challenge met mijn gasten te doen. Het idee sloeg in als een bom en vol spanning draaide iedereen de wijzer rond. En of iedereen blij was met zijn of haar gedraaide kleur….

Heb jij deze beruchte jellybeans al geprobeerd?

 

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close