Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

EXTRA VIDEO | Bloopers Reverse Challenge

 

Oké, normaal komt er alleen op zondag een video online op mijn YouTube kanaal, waardoor jullie gisteren hier op anotherchapter.nl de video konden bewonderen. Maar degene die ook wel eens op YouTube komen, hebben misschien gisteren ook al mijn extra video gezien? Het lukte Roy en mij niet om samen een serieus filmpje te maken. Nou ja, uiteindelijk wel, maar laten we zeggen dat we voor het intro en outro twee filmpjes hadden van beide ongeveer 15 minuten, waarvan ik maar 2 minuten nodig had voor de Reverse Challenge. En dus leek het me leuk om een blooper video te maken. Have fun!

Ohja, help je mij mee naar de 500 abonnees? Klik hier om je te abonneren!

Dus…. Zo zijn wij samen…. En wat vinden jullie? Roy vaker in een video of moet hij maar gewoon zijn eigen kanaal starten?

 

liefsnatasjaklein

10 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close