Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Events
  • /
  • Body Worlds: The Happiness Project (WINACTIE GESLOTEN)

Body Worlds: The Happiness Project (WINACTIE GESLOTEN)

Afgelopen vrijdag mocht ik een bezoek brengen aan Body Worlds: The Happiness Project in Amsterdam. Een tentoonstelling met én over menselijke lichamen. Met meer dan 200 anatomische preparaten, leer je het menselijk lichaam kennen en zijn complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid. Ik vond het een enorm indrukwekkende tentoonstelling en kan hem absoluut iedereen aanraden! Hoewel het in het begin er misschien wat eng uit ziet, wen je daar snel aan en is de informatie én de preparaten enorm interessant om te zien. In deze blogpost neem ik je mee door de tentoonstelling d.m.v. foto’s én geef ik 2 keer 2 entreekaarten weg! 

 LET OP! De onderstaande beelden kunnen als eng ervaren worden. 

Deze diashow vereist JavaScript.

WINNEN!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? En wil je deze preparaten in het echt zien? Dat kan! Ik mag namelijk 2x een setje van 2 entreekaarten weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder een reactie achter laten met een geldig e-mail adres en mij vertellen waarom jij graag naar Body Worlds Amsterdam zou willen.

En wil je extra kans maken? Volg mij dan ook even op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Bloglovin en/of YouTube!

Waarom zou jij wel (of misschien ook niet!) naar deze tentoonstelling willen?

handtekening-Natasja-2B

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De winnaars ontvangen op woensdag 7 oktober 2015 een e-mail.

26 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close