Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

BOEKREVIEW | Serena’s Stijlgids

serena-verbon-stijlgids-01

Ik ben dol op bloggen! Maar ook op het volgen van andere bloggers. Mijn liefde voor bloggen begon met mijn toenemende interesse rondom beauty zo’n jaar of 3 geleden. Ik volgde Mascha, Cynthia, Teske, Vera en Serena. Ik denk dat dit dé top 5 is van Nederland als je het hebt over beautybloggen. Als eerste bracht Cynthia een aantal jaar geleden een beautyboek uit. Vorig jaar volgde Mascha met een boek over het leven. Dit jaar is het de beurt aan Serena Verbon. De schrijfster achter Beautylab.nl lanceerde vorige week haar boek ‘Serena’s Stijlgids’. Een boek over beauty, fashion, food, interieur en travel. Met vele tips & tricks en DIY’s. Ik kocht het boek van de week en las het in één dag uit!

 

serena-verbon-stijlgids-02In eerste instantie trok dit boek mij niet aan. Dit was voordat ik het boek gezien had. Toen ik hoorde dat Serena kwam met een stijlgids dacht ik: “Hmm… niet helemaal mijn straatje. Fashion vind ik wel leuk, maar dat is niet zo mijn ding. En dat stukje lifestyle zal mij vast ook niet aantrekken. Ik zal het boek misschien kopen voor de beautystukjes.” Totdat ik in de winkel kwam en met mijn nieuwsgierige neus het boek in dook. Binnen 30 seconden wist ik het: dit boek zou ik zo meteen betalen bij de kassa en zou ik enthousiast gaan lezen.

 

serena-verbon-stijlgids-03
Voor wie nog twijfelt over de onderwerpen kan hierboven de inhoudsopgaven zien. Ja, wie Beautylab.nl volgt weet dat dit prima in het straatje van Serena past!

 

serena-verbon-stijlgids-04Het boek is erg overzichtelijk. Zo goed als alle foto’s heeft Serena zelf gemaakt en/of komen van haar blog af (en die maakt ze ook zelf!). Het lettertype en de indeling van de tekst is erg overzichtelijk en leest daardoor makkelijk. De teksten zijn niet te lang. Zo heb je snel een stukje informatie gelezen. Ideaal.

serena-verbon-stijlgids-05Bij elk hoofdstuk zijn er verschillende DIY’s. Dus mensen die daar gek op zijn, zullen echt mega happy zijn met dit boek. Echter heb ik wel een hoop dingen gezien die je op Beautylab.nl hebt kunnen lezen. Is dit een tegenvaller? Ja en nee. Ja, omdat ik het dan al eens gezien heb en als ik het had willen maken, had ik dat allang gedaan. Nee, voor degene die deze DIY’s nog eens hadden willen maken en daardoor nu de DIY snel kunnen vinden. Dus heel persoonsafhankelijk. Aan de andere kant kun je ook zeggen dat het een mooie verzameling is van het beste werk van Serena op Beautylab.nl. Hoewel ze een hoop goed werk heeft uiteraard!

Ja, ik ben mega blij met dit boek. Mooie korte en bondige teksten met duidelijke en mooie afbeeldingen. Het boek kost €22,50 en is te koop bij verschillende boekenzaken en uiteraard ook verkrijgbaar in diverse webshops.

Zou jij dit boek kopen? Waarom wel/waarom niet?

 

liefsnatasjaklein

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close