Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Personal
  • /
  • IN DE MEDIA | Dit ben ik • Algemeen Dagblad

IN DE MEDIA | Dit ben ik • Algemeen Dagblad

Processed with Moldiv

Het was halverwege december toen ik een mailtje ontving van ene Dominique. Ze schreef dat ze elke week voor het weekendmagazine van het Algemeen Dagblad een rubriek had (Dit Ben Ik) waarin iemand iets vertelt over zichzelf en zijn of haar uiterlijk en dat het haar leuk leek om mij daarvoor een keer te interviewen. Enigszins sceptisch ging ik op haar mail in en ontving ik meer informatie. Ja, het ging gebeuren! Ik werd geïnterviewd!

001 AD-wie-ben-ik

En zodoende maakten we een afspraak en kwam ze in januari bij mij thuis voor het interview. Een leuke meid met passie voor het vak. Ze stelde me vrij snel op mijn gemak (ik was immers nog nooit eerder geïnterviewd) en het gesprek verliep dan ook vlotjes.

Nog geen week later ontving ik via de mail het concept artikel. Als er dingen niet klopten of als ik er iets niet in wilde hebben – of wat voor andere reden dan ook – kon ik dit aangeven en zou zij het aanpassen. Dit was echter niet nodig, maar fijn dat ik de optie kreeg om nog veranderingen aan te brengen. Je staat toch vereeuwigd en dat wil je liever zonder fouten.

In februari mailde de fotograaf mij voor een afspraak. Want tja, er zou ook een heuse professionele foto bij het artikel komen. Toch gek om door een vreemde in je eigen huis gefotografeerd te worden. Maar met wat duidelijke aanwijzingen ging het prima.

En toen was het zo ver: op 28 februari 2015 stond ik dan in de krant. Ik had extra vroeg mijn wekker gezet om naar de supermarkt te racen en een exemplaar te kopen. In eerste instantie leek het erop dat het Algemeen Dagblad al uitverkocht was, maar gelukkig had ik gewoon verkeerd gekeken. Uiteraard wilde ik zeker weten dat ik er in stond en ben ik bij de kassa op zoek gegaan naar het artikel. Ook hier kon ik het in eerste instantie niet vinden en was ik lichtelijk teleurgesteld. Maar de aanhouder wint. En nadat ik bladzijde voor bladzijde bestudeerd had, bleek ik gewoon helemaal achterin te staan.

Ik vind het nog altijd super gaaf dat ik in de krant sta en niet met zomaar een foto, maar gewoon pagina groot! Dat wil ik natuurlijk graag met jullie delen. Je vergroot onderstaande foto’s door erop te klikken. Kun je het artikel meteen lezen 😉

002 AD-wie-ben-ik005 AD-wie-ben-ik004 AD-wie-ben-ik003 AD-wie-ben-ik

Dominique en Joost: bedankt voor het interview en de foto!

Wat vinden jullie van het artikel?

liefsnatasjaklein

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close