Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

DOEL | 500 YouTube abonnees binnen één jaar!

doel-500-abonnees

Soms heb je van die doelen waarvan je denkt: ‘Ja, dat wil ik nou écht bereiken.’ Natuurlijk bereik je niks zomaar en zal je mega hard moeten werken. Dus denkend aan hoe ik mijn doelen wil bereiken, bedacht ik me dat ik zonder jullie hulp mijn nieuwste doel niet kan realiseren: 500 YouTube abonnees binnen één jaar. In het artikel van vandaag vertel ik jullie alles over mijn doel motivatie en hoe jullie zouden kunnen helpen (als je dat wilt natuurlijk en wat jullie er aan over kunnen houden)!

WAAROM 500 ABONNEES?
Tja, waarom niet eigenlijk? Ten eerste vind ik dat een fantastisch mooi aantal én zegt het een hoop over je kanaal. Door 500 abonnees weet ik dat ik op de goede weg ben qua video’s (natuurlijk weet je dat ook bij elke nieuwe abonnee, want ze gaan je niet voor niets volgen!). Daarnaast lijkt het me super gaaf om een grote community te creëren waarbij jullie als abonnee zijnde mee bepalend zijn in de soorten video’s die online komen. Interactie met mijn kijkers staat dan ook hoog in het vaandel. Ik wil – net als op mijn blog – op iedereen reageren omdat ik zo dankbaar ben voor het meedenken en de lieve berichtjes. Dat is zó’n fijn gevoel, dat ik me ook besef dat hoe meer mensen reageren ik nog vrolijker en blijer word.

 

WAAROM BINNEN ÉÉN JAAR?
Ik wilde het enigszins realistisch houden – want ik had in eerste instantie een half jaar in gedachten – maar wilde ook zorgen voor een uitdaging! En ik denk dat 500 abonnees binnen één jaar alleen te realiseren is als je steengoede video’s maakt. Met dit doel in mijn achterhoofd weet ik zeker dat ik mezelf kan blijven motiveren om uit elke video het beste te halen wat er op dat moment in mij zit. Om mijzelf te ontwikkelen tot een steeds betere filmmaker.

WAAROM ZOUDEN WE JOU HELPEN?
Kijk, dat is nog eens een goede vraag. Ik denk dat het sowieso heel simpel kan zijn. Als je iets leuk vind, ga je er over vertellen of ga je het delen op je social media kanalen. Want dan heb je op dat ene feestje weer een gespreksonderwerp én weet iedereen waar je het over hebt als je erover begint. Dat is sowieso handig voor jezelf. Daarnaast ben ik wel echt van mening dat je mij helpt, omdat je mij, mijn blog en/of mijn YouTube-kanaal gewoon leuk vind en je mij dit gunt. Dat zijn allemaal factoren die ik niet voor jou kan bepalen. Dat zal je zelf moeten doen. Ik weet alleen dat ik het enorm zou waarderen en je enorm dankbaar zou zijn. Ik zou mezelf ook zeker heel trots voelen, omdat je het doet omdat je wat ik doe leuk vind.
Daarnaast komt er een winactie online als ik mijn doel bereik. Nee, niet om je om te kopen zodat je abonneert. Ik vind dat als je een doel haalt, je dit ook mag vieren. Een doel dat ik niet alleen dankzij mezelf heb behaald, wil ik dan ook vieren met degene die mij geholpen hebben. En dat zijn dan jullie!

HOE KAN IK JE HELPEN?
Ten eerste door te abonneren en op het blauwe duimpje omhoog te drukken. Zo weet ik dat jullie als kijker zijnde, mijn filmpje gewaardeerd hebben. Daarnaast door te (blijven) reageren. Want door jullie reacties (dit mag eventueel ook feedback zijn) weet ik hoe jullie er over denken en kan ik zien of dit filmpje was zoals je verwachtte, of dat er iets verbetert moet worden voor de volgende video’s.
Ten tweede door mijn video’s te delen op je social media kanalen. Want als jij iets deelt wat je leuk vind, raken andere nieuwsgierig en kunnen zij weer voor zichzelf bepalen of ze meer van mijn video’s willen zien.
Als laatste kun je helpen door er over te praten. Natuurlijk alleen als je enthousiast bent over mijn YouTube-kanaal. Want mensen prikken er altijd doorheen als je niet oprecht iets meent.

Ik hoop dat ik mijn motivatie duidelijk heb weten te verwoorden. En ik ben erg benieuwd of het ons gaat lukken om binnen één jaar 500 abonnees te krijgen.  Klik hier om naar mijn kanaal te gaan en je (eventueel) te abonneren!

[Tweet “Help jij mee aan 500 abonnees op YouTube? #AnotherChapter500 @beautyflame2013 “]

Ik sta te popelen om jullie feedback over mijn YouTube-kanaal te horen! Dus schrijf het als je wil in de comments hieronder 🙂

 

liefsnatasjaklein

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close