Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
 • Home
 • /
 • Bloggen
 • /
 • Drie bloggers die ik volg | #30dayblogchallengeNL

Drie bloggers die ik volg | #30dayblogchallengeNL

Dag 5 van de #30dayblogchallengeNL is aangebroken! Dat betekent dat ik vandaag aan jullie ga vertellen welke 5 bloggers ik momenteel graag volg! Of nou ja, dat was de opdracht. Ik kom er helaas momenteel maar tot drie. Ik lees momenteel niet zoveel blogs en de onderstaande blogs zijn momenteel de enige die een beetje in mijn vaste routine zitten.

 1. Kelly Caresse
  De blog van Kelly keek ik wel al zo nu en dan, maar was geen blog die ik standaard volgde. Toch ben ik de afgelopen weken haar steeds meer gaan volgen. Ze schrijft leuke posts over haar kids, lifestyle, food en travel. Ik vind haar gewoon heerlijk nuchter en open overkomen en daar hou ik van!
 2. 2WMN
  De tweede blog van Martine en Willemijn vind ik leuker dan hun beautyblog. Waarschijnlijk ook omdat ik tegenwoordig meer neig naar lifestyle blogs dan zoals eerder beautyblogs. Ik vind dat zij enorm open en leuk schrijven. De updates van Willemijn over haar oudste en over haar zwangerschap vind ik er leuk om te lezen. De posts van Martine vind ik altijd heel spontaan en leuk. De variatie in hun blogs vindt ik erg fijn. Er zit 9 van de 10 keer wel iets tussen wat ik leuk vind om te lezen.
 3. Daily Cup of Bla Bla Bla
  Al zolang ik dit blog heb, bezoek ik de blog van Nesrin. Zij reageerde ooit bij mij en toen ik bij haar keek was ik meteen verkocht. De laatste tijd blogt ze vooral over suikervrij en koolhydraatarm eten met heerlijke recepten. Maar ook haar posts over haar gezinsleven en over sporten zijn altijd mega leuk om te lezen. Momenteel zit ze heerlijk relaxt in Turkije waardoor er even wat minder gepost wordt. Erg jammer, want mis haar artikelen wel!

Welke blog of blogs volg jij momenteel graag?

Bron afbeelding

9 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close