Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Dutch Comic Con 2016

IMG_1931 copy

Afgelopen zaterdag en zondag was het zover! De tweede editie van de Dutch Comic Con! En ik was er bij! En zoals je aan de uitroeptekens kunt zien, was ik razend enthousiast! Vandaag vertel ik je er alles over en laat ik je de foto’s zien. 

Om 8 uur ’s ochtends ging de wekker. We wilden er graag op tijd zijn. Ik had perstoegang, maar Roy moest zelf zijn kaartje kopen. Die was het vergeten, maar gelukkig kon dat nog aan de deur! Eén nadeel: ondanks dat we er net na 10-en waren, stond er een rij door de hele Jaarbeurs in Utrecht. Ik kon dus zo doorlopen, maar het heeft een ruime drie kwartier geduurd voordat Roy zich bij mij kon aansluiten. Daarmee had ik wel één voordeel: Zo’n half uur lang Pokémon spelen op de Gamboy 3Ds die daar tentoongesteld stond! Jippy!

IMG_1835 copy

Toen Roy binnenkwam, zijn we samen alles gaan verkennen. We hebben Ghostbuster ontmoet, de Hulk, Bumblebee, Darth Vader, Chewbacca, Pokémon en nog vele creaties meer. Sommige waren ingehuurd door de Dutch Comic Con, maar de meeste creaties waren van de bezoekers zelf. Comic Con staat bekend om de Cosplayers die er rond lopen. Héél véél bezoekers hadden super goed hun best gedaan om verkleed te komen als hun favoriete karakter. Zó gaaf. Volgende keer gaan ook wij verkleed!

IMG_1904 copy

Naast reclames voor je favoriete helden uit boeken, strips, tv-series en films, stonden er vele kraampjes die allerlei merchandise verkochten. Een ware hemel! Ik heb stuiterend rondgelopen. Zó vet! Daarnaast kon je ook allerlei acteurs en schrijvers ontmoeten, maar dat hebben we niet gedaan. Niet omdat we dit niet wilden, maar meer i.v.m. tijdgebrek. Wij hadden afgelopen weekend namelijk ook tickets voor Paaspop.

IMG_1932 copy

Ik hoorde van een collega van mij die ook gegaan was, dat ook de panels super vet waren. Dus de volgende keer ben ik ook daar van de partij.

IMG_1935 copy

Ik kijk uit naar de volgende editie! Speciaal voor jullie nog een fotogalerij met sfeerimpressie foto’s die ik gemaakt hebt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ben jij ook bij de volgende Dutch Comic Con?

5 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close