Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Een avond met een muzikant

Mijn vriend is een muzikant in hart en nieren. Dus dat hij van zijn hobby zijn beroep heeft weten te maken, maakt hem nog steeds elke dag gelukkig. Het leek Roy dan ook een leuk idee om jullie eens mee te nemen in het leven van een muzikant. Hoe gaat het er aan toe bij zo’n optreden?
Roy speelt in de all-round coverband You & Me die al meer dan 30 jaar bestaat. Op 29 augustus 2015 speelden zij in Winterswijk op de volksfeesten. Stom toevallig hadden zij een livestream en had iemand uit de band een GoPro mee. Samen met de beelden van mijn videocamera zijn we tot een unieke vlog gekomen! Ik hoop wij hopen dat jullie het leuk vinden!

Doe een blauw duimpje onder de video omhoog als dat zo is en vergeet je vooral niet even te abonneren op mijn kanaal! 

Ken jij iemand die (beroeps)muzikant is?

liefsnatasjaklein

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close