Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Ennnn… We zijn terug!!!

computer

Het waren 8 lange dagen. Hele lange dagen. Mijn god…! Wat miste ik het bloggen! Maar vanavond lukte het de technici eindelijk om het probleem op te lossen. Of eigenlijk waren het meerdere problemen, maar achteraf konden ze dat door één verandering tegelijkertijd oplossen. Jippy! Tijd om weer te bloggen dus! 

Hoe het probleem zich precies heeft kunnen ontstaan, weten we niet. Het is gebeurt nadat mijn host een grote storing kreeg vorige week maandag. Ik had nog voor 2 dagen artikelen staan en die werden wel geüpload. Het vreemde was alleen dat Bloglovin’ het niet oppikte. Totdat ik vorige week woensdag wilde gaan bloggen. Ik kon overal bij, maar een afbeelding uploaden lukte niet. Ook het updaten van plugins wilde niet lukken. WordPress – het programma waarmee ik werk – vroeg om mij FTP gegevens, maar wilde deze niet accepteren. Ook via een extern programma lukte het me niet om iets aan te passen of te doen. Behalve dat ik dus wel achter de schermen kon kijken, kon ik niets uitvoeren. Heel irritant.

Uiteindelijk zijn er vandaag gevorderde technici mee aan de slag gegaan en hebben het probleem weten te traceren en op te lossen. Gelukkig maar, want ik was al in een doom scenario aan het denken: al mijn werk van afgelopen jaar weg! Gelukkig is dat niet het geval, maar het begon zo lang te duren..

Goed, genoeg technische blog praat! Ik ga even door met bloggen zodat er weer wat online komt!

Bedankt voor jullie geduld, lieverds!

Bron afbeelding

15 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close