Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Grrr… Een herfstachtige zomer

Ik zit ondertussen al halverwege week 3 van mijn vakantie. En heb ik het gevoel echt vakantie te hebben….? Nee. Nog niet een beetje. Nou ja, het eerste weekend van mijn vakantie wel. Die begon goed. Leuke mensen om me heen en prachtig weer! Maar nu… Nee.

Omdat ik in het onderwijs werk, heb ik 5 weken vakantie. De laatste week is een terugkom week. Normaal zit ik nu op zo’n punt van: Ohhhh, heerlijk relaxt. Maar nee. Ook dat blijft deze vakantie uit. Het is vies weer. Bah!

Hopelijk komt daar nog verbetering in. Dat zou fijn zijn. Want weer aan het werk met nog een bah gevoel is niet fijn. En niet relaxt. En dan moeten we daarna weer een heel schooljaar knallen. Dus relaxt beginnen… Ja dat zou erg fijn zijn!

Tot nu toe heb ik dan ook nog niet zo veel gedaan. We zijn bij de kermis in Uden geweest (het eerste weekend van de vakantie), vele keren bioscoop (what else is new?), zwembadbezoekje met mijn zus en neefje,  met mama naar de sauna (ja, dat was wel relaxt), een gezellig verjaardagsfeestje en een gezellige bouwvakborrel gehad, naar de Efteling met mijn neefje, het huishouden flink op orde gemaakt (yay!) en wat ik het allermeeste gedaan heb: Pretty Little Liars gekeken. En niet zomaar… Ik ben ondertussen op zo’n 1/3 van seizoen 6. Ik begon met PLL zo’n 5 of 6 weken geleden… Uhhh oeps?

Ik duim in ieder geval nog voor mooi weer. Vooral voor komende woensdag. Dan gaan we naar Walibi (zoals elk jaar). En zaterdag volgende week. Want dan gaan we naar de Efteling (zoals zo vaak). Maar het mooiste zou zijn als het de komende weken nog écht zomers weer wordt. Zo eentje als vroeger uit mijn herinneringen. Toen je nog elke dag aan het water kon liggen.

Hoe is jullie vakantie?

Bron afbeelding

9 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close