Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Het is gelukt! Hallo, nieuwe lay-out!

Poeh, poeh…. Dat was even zweten de afgelopen 24 uur! Ik wilde maar een paar dingen aan mijn lay-out veranderen, toen ik besloot Another Chapter in een nieuw jasje te steken. En dat ging niet zo als gepland… 

Het nadeel van een nieuwe lay-out is dat je een hoop dingen opnieuw moet instellen. Dat was zo ook met deze. In eerste instantie lukte het trouwens niet eens om deze nieuwe lay-out te installeren, maar dat lag natuurlijk aan mij. Een .zip bestand moet je ook wel uitpakken. En dat had ik nog niet gedaan. Maar goed. Vervolgens activeerde ik de demo die ik wilde gebruiken – genoeg keuze bij deze lay-out! – en PATS BOEM! Ineens een stuk of 50 berichten, zomaar geplaatst op mijn social media. Mijn zus en twee lezers waren zo lief mij hierop te attenderen. De voorbeeld berichten van de lay-out werden mee geplaatst! Huh?!

En dat was nog niet eens het ergste. Nadat ik op alle social media kanalen de berichten één voor één handmatig verwijderd had, kwam ik erachter dat mijn homepage ook helemaal screwed up was… Met geen mogelijkheid wist ik hoe ik dit moest herstellen. En zodoende nam ik contact op met mijn host. Aan hen om een back-up van de 22e te maken, toen mijn site nog gewoon mijn site was.

Een back-up maken duurt ongeveer zo’n 1,5 tot 2 uur. Na flink wat geduld, wilde ik de back-up opzoeken en over mijn site heen gooien. Maar de back-up files waren onvindbaar! Nog een keer contact gezocht met mijn host. Maar ook deze keer ging het niet goed. Rond een uur of half 1 vannacht nóg een keer contact gezocht. De back-up werd nog een keer gemaakt. Ik besloot er niet op te wachten en het deze ochtend wel uit te pluizen. Ik was toch veel te moe en dat gaat dan niet werken.

Vanochtend keek ik weer. Shit! Nog steeds niet gelukt! Weer contact met de host. Er blijkt ergens iets fout te gaan. Nou ja, de technische mensen zouden er wel naar kijken. Maar ondertussen kon ik dus nog steeds niks. Ik baalde enorm, want het was mijn bedoeling dat Another Chapter gewoon gisteren avond weer in de lucht zou zijn…

Gezien alles toch al helemaal messed up was, besloot ik mijn gekochte thema (de lay-out) eens flink uit te pluizen. Toch nog maar een nieuwe kans te geven. Voordat ik dat deed, zette ik alle social media buttons uit. Want hé, ik had geen zin in nog meer berichten handmatig te moeten verwijderen!

Steeds meer lukte het mijzelf om alles weer op de rit te krijgen. Langzaam maar zeker kreeg mijn site weer vorm en stonden mijn eigen berichten er weer helemaal op.

Het heeft mij zo’n 7,5 uur gekost om deze lay-out op orde te krijgen. Ik ben nog niet helemaal tevreden. Er zitten nog wat kleine dingetjes in die anders kunnen. Maar hé… verder is het helemaal na tevredenheid!

Hopelijk vinden jullie de site ook mooi?!

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close