Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Happy Moments #10

happy-moments

Het is woensdag en dat betekent dat ik mijn Happy Moments weer met jullie deel. Zo ben je nooit te oud om te leren, heb ik hele lieve collega’s, bedacht ik eigen recepten en genoten ik ook van filmpjes op het internet. Dat en meer hieronder! 

  • Tutorials kijken over mijn bewerkingsprogramma en compleet gaan stuiteren omdat ik zóveel nieuwe dingen leer! #jebentnooitteoudomteleren!
  • En hiermee ook zóveel zin krijgen om video’s te maken dat ik inspiratie heb in overvloed!
  • Denken dat de griep voorbij is, om op vrijdag toch op school te staan en door mijn collega’s naar huis gestuurd te worden met de mededeling dat ik maar gewoon eerst eens goed moet uitzieken. Wat heb ik toch fijne collega’s!
  • Zelf recepten bedenken en deze écht he-le-maal fantastisch vinden nadat ik ze gemaakt heb! Pssss… Morgen komt er één online!
  • Dit filmpje:

  • Tijdens het filmen van 9 herkenbare leugentjes om bestwil denkt Roy dat ik het tegen hem heb als ik zeg: “Heb jij een scheet gelaten?” Maar als je de video ziet, snap je waarom we allebei behoorlijk moesten lachen dat hij reageerde, haha! 😉
  • Roy komt naar mij toe met de mededeling dat hij mij écht even een filmpje moet laten zien. Want dat zou echt mijn humor zijn. Ik kijk het en moet niet lachen. Ik zeg: “Zie je nou wel!” “Wacht even,” zegt Roy, “we doen hem samen. ‘Wat is een roze papegaai?'” “Een pape-gay.” En daarna kon ik mijn lach toch echt niet meer houden… Ik heb nou eenmaal droge humor, hahahaha! BTW, hier ga ik nog wéken om in een scheur liggen!
  • Met de schoonfamilie gaan poolen en ineens gewoon een stuk of 5 ballen achterelkaar (inclusief de zwarte) weg te spelen! Woehoeee!!! Voor de rest speelde ik trouwens bagger, maar ssssstttt…. 😉

Hoe was jullie week?

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close