Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Het nieuwe Another Chapter

ACnieuw

Oké, nieuw is misschien een beetje misleidend. Ik heb geen nieuwe lay-out en mijn nieuwe indeling staat eigenlijk al twee weken online. De opletters onder ons zullen misschien het minieme verschil gemerkt hebben. Maar Another Chapter gaat toch weer een ‘Another Chapter‘ in. In ieder geval voor mezelf. In dit artikel vertel ik je er alles over! 

In de zomervakantie van 2013 begon ik met mijn beautyblog. Met veel plezier schreef ik voor mijn eerste blog met een .nl adres. Maar zoals je op mijn about pagina kan lezen, wilde ik over meer dan alleen beauty schrijven. Zo ontstond dan ook Another Chapter. Al een aantal weken liep ik met het idee om nooit meer berichten op mijn beautyblog te plaatsen, want ik koos toch altijd eerder voor artikelen op Another Chapter. En met een fulltime baan werd het bijhouden van twee blogs toch wel wat te veel. Een paar weken geleden hakte ik dan ook de knoop door en schreef ik op mijn beautyblog mijn afscheidsrede. Niet zo dramatisch als het misschien klinkt, haha!

Nou wil het zo zijn dat ik nog altijd een grote liefde voor beauty heb. Dus om nou helemaal nooit meer over beauty te schrijven… En dus kan het zo zijn dat je op Another Chapter zo nu en dan ook beauty en fashion artikelen gaat vinden. Dit blog verandert absoluut niet in een beautyblog, want ik ben tevreden met zoals het nu is. Maar bij mijn blog past ook zeker beauty. Dit is dan ook eigenlijk de grootste verandering. Ik wilde dat jullie graag laten weten, omdat ik eerder niet (echt) over deze onderwerpen schreef.

Dit is voor mezelf dan ook weer een nieuw hoofdstuk op mijn stukje internet. Ik vind dat ik met mijn blog goed bezig ben en dat ik nog vele kanten op kan. Ik heb er onwijs zin in om nog meer inspiratie met jullie te delen en ik hoop dat jullie dat kunnen waarderen.

Zien jullie de kleine verschilletjes?

handtekening-Natasja-2B

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close