Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Fun
  • /
  • MOVIE MONDAY | Hoe start je een blog?
Fun

MOVIE MONDAY | Hoe start je een blog?

 

Elke maandag deel ik mijn nieuwste video met jullie – vandaar Movie Monday (en als je nog een betere naam weet, dan hoor ik het graag!). Elke zondag upload ik een nieuwe video op mijn YouTube-kanaal, dus als je hem eerder wilt zien, zou ik het tof vinden als je jezelf abonneert!
Vandaag vertel ik over: ‘Hoe start je een blog?‘ Als juf in het basisonderwijs krijg ik vooral van de oudste kinderen wel eens de vraag of ze uitleg kunnen krijgen over bloggen. Waarom dan niet meteen digitaal? Voor iedereen die dat zou willen weten dus deze video.

Ikzelf ben in 2013 begonnen met bloggen. Ik startte met beautyflamenatasja.nl waarin ik vooral over beauty vertelde en van alles liet zien. Uiteindelijk begon het eind 2014/begin 2015 te kriebelen om een tweede blog te starten, omdat ik graag meer wilde vertellen dan alleen beauty. En dus lanceerde ik op 6 januari 2015 dit blog. Nog altijd ben ik er super blij mee en kan ik vooral mijn passie voor het schrijven én vertellen kwijt. Ik hoop echt dat jullie mijn blog waarderen, hem grappig vinden en/of willen volgen. Als dat zo is, zou ik het super tof vinden als je jezelf ook wilt abonneren op mijn YouTube-kanaal. Mijn doel is om dit jaar nog 500 abonnees te krijgen. Help jij mee?

Zou jij nog meer willen leren over bloggen? Zo ja, wat zou je nog willen weten?

liefsnatasjaklein

11 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close