Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

IMPRESSIE | I Love Beauty Event (video + foto’s)

Afgelopen zaterdag en zondag was het I Love Beauty Event in de Jaarbeurs in Utrecht. Een event vol met… beauty. Duhh! Ik kreeg tickets om er naar toe te gaan en was erg benieuwd! Ik ben dan ook afgelopen zaterdag geweest. Om jullie een beeld te geven van dit event heb ik zowel een impressie video als wat foto’s. En wie weet zie ik je dan volgend jaar! 

Het I Love Beauty Event is eigenlijk gewoon een grote beurs vol met beauty. Neem dus een volle pinpas of portemonnee mee, want de aanbiedingen kun je vaak niet weerstaan. Of misschien kun je die beter niet meenemen, want dan is al je geld op. Ach, hoe dan ook. Het is een walhalla voor alle beautyliefhebbers. Naast dat er volop standjes zijn met merken en producten, zijn er ook workshops. Deze kosten – los van de entreetickets – €3,- per stuk. De volledige opbrengst van deze workshops gaat naar het goede doel: “Look good… Feel Better“. Er is ook een hoofdpodium met een variërend programma. En dit jaar nieuw was de ‘huiskamer’ waarin verschillende bloggers en vloggers meet & greets hielden.

FOTO IMPRESSIE

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Was jij op het I Love Beauty Event? En zie ik je volgend jaar?

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close