Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Life
  • /
  • FRIDAY FAVOURITES | Deze inspirerende video’s moet je zien

FRIDAY FAVOURITES | Deze inspirerende video’s moet je zien

FF - inspirerende video's

Soms kom je video’s tegen waarvan je denkt: “Wauw!” Je wordt er stil van en hebt misschien zelfs wel tranen in je ogen. Of de betekenis van het filmpje raakt je op de een of andere manier. Vandaag deel ik een aantal van deze video’s met jullie.

Caitlyn Jenner’s speech bij de ESPY Awards

Wie Caitlyn Jenner nog niet kent heeft onder een steen geleefd. Voormalig Amerikaans Olympisch kampioen Bruce Jenner is het afgelopen jaar veranderd van een man in een vrouw. Hij kwam er voor uit transgender te zijn en maakt hiermee een vaak onbesproken onderwerp besproken. De wereld kon zijn transformatie volgen. Het verhaal van Caitlyn is ontzettend inspirerend. De speech begint pas bij een minuut of 16. Maar ook het filmpje vooraf is al zeker de moeite waard om te kijken.

You look disgusting – My Pale Skin

Wat komt dit filmpje binnen! Zo zie je maar hoe hard het internet kan zijn. Em Ford maakte deze video nadat ze 3 maanden eerder foto’s van haarzelf op social media plaatste zonder make-up. De reacties die ze daar op kreeg waren ongelooflijk. De boodschap achter dit prachtige filmpje: Je ben mooi zoals je bent. Geloof in jezelf en laat niemand je vertellen dat je niet mooi bent.

The power of MAKEUP

Goed, ik kan me niet voorstellen dat je deze video nog niet gezien hebt, maar ik wilde hem er toch bij zetten. Dit is zo’n video die hoort in het rijtje inspirerend. Meer hoef ik hier denk ik ook niet over te zeggen.

Emma Watson’s HeForShe speech

Deze video is alweer wat ouder, maar blijft zo inspirerend. Ik vind Emma Watson sowieso een inspirerend persoon *girl crush!. In deze speech – die ze houdt bij de Verenigde Naties – komt Emma op voor vrouwenrechten. Hoe zo’n jonge meid al zo’n inspiratie kan zijn… WAUW!

Welke video vinden jullie inspirerend?

liefsnatasjaklein

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close