Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Mijn nieuwe liefde: iPhone 6S – rose gold

iphone 6s header

Altijd leuk als je telefoon abonnement afloopt: tijd voor een nieuwe telefoon! Verder niet heel spannend, want ik wist allang welke ik zou kiezen. De iPhone 6S it is! Mijn 3e iPhone en niet voor niks. Ik vind de iPhone een enorm fijn apparaat. Hoewel ik voor mijn iPhone 4 en iPhone 5S koos voor de kleur wit, heb je met de iPhone 6s meer keuze. En daarom koos ik voor de fantastisch gave kleur van rose gold! Ik ben verliefd!

Hij is groter, maar wel dunner dan de iPhone 5S. Hoewel ik dacht dat het formaat wel irritant zou kunnen zijn, valt dat reuze mee. Dat heeft ook te maken met dat hij dunner is. Het enige wanneer ik de grootte irritant vind, is als ik met één hand probeer te typen. Mijn kleine vingers kunnen dan niet zo gemakkelijk de andere kant bereiken. Maar gelukkig gebruik ik mijn telefoon vrijwel altijd met twee handen.

iphone 6s zijkant

De knoppen van de iPhone 6S zijn hetzelfde gebleven, behalve de sluimerstand knop. Die heeft altijd bovenop gezeten, maar zit nu aan de zijkant. Dat is even wennen als je al ruim 4 jaar de knop aan de bovenkant gewend bent. Gelukkig went dat snel. Wat ook anders is, is de camera op de achterkant. Deze steekt iets of wat uit. Maar daar heb je ook geen last van.

iphone 6s achterkant

Nou kan ik nog een heel verhaal ophangen over hoe hij werkt, maar daar is voor mij niks in veranderd. It’s all the same! Zelfs de hele inhoud qua apps, foto’s, agenda en alle andere zaken. Want dat is super chill bij de iPhone: je zet het mega makkelijk over. Dit kan op verschillende manieren, zoals door iTunes of via een reserve kopie vanuit iCloud. Het nadeel daarvan is alleen dat je een nieuw speeltje hebt, die je niet meer hoeft te ontdekken. Maar…. Ik heb wel een pareltje om naar te kijken!

Welke telefoon heb jij?

27 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close