Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

ANOTHER TALK | Jouw mening is €100 waard

bol_geld_waard

Stiekem krijg ik meer reclame in mijn digitale postvak dan ik zou willen. Hoewel ik van sommige weet dat ik op de nieuwsbrief geabonneerd ben, vraag ik me bij sommige af waarom die in hemelsnaam in mijn postvak liggen. En dan weet ik het weer: ik heb weer eens meegedaan aan een enquête. Want hé, daar kon ik wel €100 mee winnen! Of een andere prijs. Ik weet het niet meer. Al die prijzen… Anyways, wie niet waagt, wie niet wint. Toch?

Maar eerlijk is eerlijk. Ik heb er nu al met zóveel meegedaan en heb ik ook maar ooit iets gewonnen? Nee. Nog nooit. Is mijn geluk dan op? Is dat de reden waarom ik nooit ergens mee win? Of is het een lokkertje en wint ook daadwerkelijk niemand iets. Nee, dat is ook niet helemaal waar. Ik weet toevallig dat mijn nichtje best vaak wint met van die Facebook acties. Haar geluk is dus niet op… *diepe zucht*.

bol_mening

Maar hé, een Facebook actie is misschien anders dan zo’n mailtje met: ‘Jouw mening is €100 waard!’ Oftewel dat mailtje van Bol.com dat nu in mijn mailbox ligt te pronken. Ik ben best een vaste klant van bol.com. Niet dat ik nou elke maand iets bestel, maar ik bestel al jaren daar spullen. En elke keer – oké, bijna elke keer – vul ik die enquête in waar ik zogenaamd kans maak op €100. En heb ik die ook maar ooit mogen winnen? Nope.
Ja, ik klink verbitterd. Want eerlijk is eerlijk, ik had mijn tijd daar waarschijnlijk – of meestal – niet aan verspild als ik geen prijs zou kunnen winnen.

Ik ben vast niet de enige die meedoet omdat je misschien wel iets zou kunnen winnen. Een iPad, een reis, een cadeaubon, een geldbedrag, een… Noem het maar op. Want wees eerlijk: ga jij van al die bedrijven alle enquêtes invullen als je niks zou kunnen winnen? Ik in ieder geval niet.

Wie van mijn lieve lezers heeft er ooit iets gewonnen door het invullen van een enquête? 

liefsnatasjaklein

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close