Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

BEAUTY REVIEW | LA Splash liquid lipsticks

LA Splash liquid lipstick

Liquid lipsticks zijn hip! En toen ik hoorde dat ze fantastisch zouden zitten en vooral lang blijven zitten, was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Jep, ik wilde dit ook proberen! En dus ging ik het internet op, op zoek naar deze pareltjes. Zodoende kwam ik uit bij de Boozyshop – bij menig beauty liefhebber een bekende webshop – en liet ik mijn oog vallen op het merk LA Splash

LA SPLASH STUDIO SHINE WATERPROOF LIP LUSTRE – Aurora – €15,99

Laat sprookjes uitkomen met StudioShine Lip Lustre van LA Splash Cosmetics. Waterproof, longlasting en smudgeproof zijn de sterke punten van deze liquid matte lipsticks.

Hoewel ik normaal ben van de nude kleuren, vond ik het tijd voor een donkere kleur. Toen mijn oog op de kleur Aurora viel, kon ik hem niet meer loslaten. Hij leek mij prachtig! En geloof me, de kleur is ook écht super mooi!

LA Splash lip lustre Aurora

Het kwastje brengt ideaal aan. Je kunt de liquid lipstick makkelijk en nauwkeurig – zelfs in de hoekjes! – aanbrengen. Het heeft zo’n minuutje nodig om te drogen, maar de advies tijd is zo’n 3 tot 4 minuten.

Ik voelde de lipstick ‘droog’ worden, om zo tot het matte effect te komen. Maar door de glinstertjes in deze lipstick, lijkt hij niet helemaal matte. Ik vind dat zelf heel mooi. Ja, deze kleur is écht super gaaf!

Doordat deze lipstick intrekt, had ik wel het idee van droge lippen. Al kan dat extra zo aanvoelen omdat ik momenteel gruwelijk verkouden ben en last heb van droge lippen. Daarover gesproken: ik vond dat de velletje redelijk bedekt werden door de lipstick.

Zo’n uurtje blijft hij perfect zitten, daarna begint hij langzaam te brokkelen. Wel in zo’n mate dat ik 8 uur later nog steeds met lipstick op mijn lippen rondloop, maar dan vervaagd. Niet op een hele lelijke manier, mits er geen velletjes lipstick hangen. En dat was soms wel het geval. Ondanks dat, ga ik hem zeker nog vaker dragen. Maar het is vooral de kleur die daar voor zorgt. Het droge gevoel op mijn lippen vind ik zelf minder prettig.

En nog een waarschuwing: je krijgt deze lipstick er echt niet zomaar van af. Het lukte me niet met micelaire water, maar wel met een oog make-up remover op basis van olie.

LA SPLASH LIP COUTURE – Rose Garden – €15,99

Een fluweelzachte waterproof liquid lipstick met een matte afwerking. Brengt makkelijk vloeibaar aan en droogt mat.

Op de afbeelding op de site leek deze kleur meer te neigen naar bruin, dan naar roze. Maar zoals je al kunt raden, was hij dus roze. En niet zomaar roze.. Fel roze..! Ik heb getwijfeld om hem retour te sturen, maar – nieuwsgierig als ik ben – heb ik hem uiteindelijk toch maar getest. Ja, wennen aan de kleur moest ik wel, maar echt misstaan vind ik hem ook niet. Wat vinden jullie?

LA Splash lip couture rose garden

Dit is hetzelfde soort kwastje als de Lip Lustre en dus net zo fijn in aanbrengen. Ook deze lipstick voelde droog aan op mijn lippen, waardoor ik continue bezig was met het bevochtigen van mijn lippen. Een beetje lippenbalsem is al erg helpend!

Door de lichte kleur zie je wel mijn liplijntjes, maar ook hier zijn de velletjes redelijk bedekt. Dat valt me niks tegen van deze kleur!

Ik had het idee dat deze kleur iets langer bleef zitten, voordat hij begon te ‘brokkelen’, maar wel eerder zichtbaar begint te slijten. Desalniettemin blijft ook deze kleur zo’n 8 uur zitten voordat je hem echt bij zou moeten werken. Dat vind ik een mooie tijd!

CONCLUSIE

Ik moet wennen aan de droogte van de lipstick en dat hij brokkelt vind ik minder fijn. Dat hij zo lang blijft zitten, voordat je hem echt bij zou moeten werken, vind ik een groot pluspunt. Aurora vind ik een fantastische kleur. Haast magisch! Aan Rose Garden moet ik nog wennen, maar zal ook vaker op mijn lippen belanden. Door het brokkelen vind ik de prijs wat aan de hoge kant en vind ik hem zelf meer €8-€10 waard.

Wat vind jij van liquid lipsticks en welk merk raad jij aan?

6 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close