Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

GEWONNEN |2x Liebster Award

LiebsterAward

Twee weken geleden werd ik ineens zo goed als tegelijkertijd door twee verschillende blogs genomineerd voor de Liebster Award: een award voor blogs met minder dan 200 volgers. Zo komen de kleinere blogs ook in de spotlight. Ik voelde me erg vereerd dat zowel mijn blogmaatje Yvette als Cindy mijn blog het bekijken waard vinden.

WAT HOUDT DIT IN?
Dit betekent niet dat ik nu naar één of ander event moet om mijn prijs op te halen. In dit geval is award meer als leuke titel. Nee, het betekent dat ik 11 vragen moet beantwoorden die mij door deze dames gesteld zijn (in mijn geval dus nu 22!), dat ik daarna zelf 11 vragen verzin die 11 andere blogs die ik nomineer moeten beantwoorden. Let’s do this!

DE 11 VRAGEN VAN YVETTE

Als je denkt aan ‘geluk’, wat is dan het eerste wat in je opkomt?
Liefde. Ik ben hopeloos verliefd op liefde. Dit klinkt ontzettend zoetsappig – en dat is het eigenlijk ook – maar als ik tv-series of films kijk waar het draait om liefde dan voel ik me zo gelukkig. Ik leef er helemaal in mee en dan ben ik blij met de liefdes in mijn leven, zoals mijn vriend, mijn hond, mijn ouders en mijn zus.

 

 

Als je een superkacht mocht kiezen, wat zou dat zijn?
Ik ben gek op fantasy series en films. Dus harry Potter, verschillende superhelden en de tv-serie Charmed zijn mijn voorbeelden voor deze vraag. Ik had al een hoop verschillende krachten hier getypt, tot ik me bedacht dat het dan wel érg lang zou worden. Daarom maar meteen mijn uiteindelijke keuze: orben. Dit kunnen lichtgidsen in mijn favoriete serie Charmed. Je denkt aan een plek, et voilá, daar sta je dan! Geen benzine kosten en hallo uitslapen!

Welke bekende persoon zou je beter willen leren kennen en waarom?
Poeh… Deze vraag vind ik lastig. Blake Lively en Doutzen Kroes zijn echte style iconen voor mij en heerlijk down to earth. Daarnaast lijken ze mij ontzettend grappig. Vanaf haar eerste singel ben ik al fan van Britney Spears en is ze daardoor nog steeds mijn guilty pleasure. Ik denk dat – zoals ik het nu kan verzinnen – deze 3 vrouwen zijn die ik wel wat beter zou willen leren kennen.

Hoe ziet jouw ideale zaterdagochtend eruit?
Mijn ideale zaterdagochtend zou betekenen: uitslapen, een ontbijtje op bed, gemaakt door mijn liefste, waarna we nog even knuffelen. Daarna op mijn gemakje douchen en daarna wat uitgebreider make-uppen. Om vervolgens lui op de bank te Netflixxen (zoals ik dat graag noem).

Wat voor hoesje zit er om je telefoon?
Ik heb een wit hoesje wat lijkt op een portemonee. Daar is hij dan ook half voor bedoelt en ik vind het ideaal. Behalve als ik moet bellen… Dan zit dit hoesje toch enigszins in de weg…

 

 

Wat zijn je plannen voor aankomende lente?
Daar heb ik nog helemaal niet over nagedacht. Ik denk dat mijn zoveelste poging om af te vallen dan van start gaat om summerproof eruit te zien.

Wat vind je op dit moment het mooist aan jouw leven?
De liefde die ik krijg van mijn vriend en onze hond. (Oeh, weer heerlijk zoetsappig!) En mijn nieuwe neefje Pepijn waar ik stapel verliefd op ben! <3

Wat is het gekste wat je ooit voor de liefde hebt gedaan?
Ik kan helemaal geen antwoord bedenken op deze vraag… Ik kan me ook niet echt iets herinneren wat gek genoeg is om hier neer te zetten.

Op welk item in je kledingkast ben je het meeste trots?
Ik wou dat ik een fashionista was, maar helaas. Nee, ik heb eigenlijk geen item hangen waarvan ik specifiek zeg er trots op te zijn.

Kittens of puppys?
Puppy’s!

Als je een boek zou schrijven over je eigen leven, hoe zou het eten?
Chaos.
Mijn gedachten zijn een heerlijke chaos. Daarnaast ben ik best wispelturig, waardoor mijn gedachten ook nog wel eens kunnen wisselen. Nou ja, een chaos dus. Dit vond ik ook echt de leukste vraag van Yvette!

DE 11 VRAGEN VAN CINDY

Hoe kom je aan jouw blog naam?
Another Chapter heb ik opgestart nadat ik merkte dat ik meer wilde dan alleen maar schrijven over beauty. Ik weet ook dat beautyblog bezoekers er niet van houden dat als je blog een beautyblog is, je meer leest over andere zaken. Zodoende startte ik een tweede blog en vond ik Another Chapter een toepasselijke naam.

Wat vinden de mensen in jouw omgeving er van dat je blog?
Leuk! In ieder geval ervaar ik dat heel veel mensen enthousiast en nieuwsgierig reageren. Ik hoor ook steeds vaker van mensen dat ze mijn blog lezen en daar wordt ik echt een beetje verlegen van. Ik ben er trots op dat ik dingen schrijf die anderen leuk vinden om te lezen. Dus bekenden van mij: laat hieronder gerust iets achter! Ik vind het alleen maar leuk om te lezen dat je mijn blog bezoekt!

 

 

Wie is jouw voorbeeld?
Qua bloggen is Mascha lang mijn voorbeeld geweest. Maar verder heb ik momenteel niet echt voorbeelden van mensen die mij echt inspireren op het leven of iets waar ik mij in interesseer.

Hoe zie jij jezelf over 5 jaar?
Getrouwd en 2 of 3 kinderen. Verder denk ik nooit echt na over wat ik zou willen in de toekomst. Gewoon gelukkig zijn en geen zorgen hoeven hebben. Maar tja, wie wil dat nou niet?

Wat maakt jouw blog uniek?
Wat mijn blog uniek maakt is dat ik hem schrijf. Ik kan geen andere uitzonderlijke reden bedenken. Ik vind wel echt dat de persoon achter een blog zorgt voor het unieke van zijn of haar blog door bijvoorbeeld de schrijfstijl, de foto’s of afbeeldingen en de lay-out.

Wat wou je vroeger worden?
Ik wilde of juf worden of actrice. Dat laatste was een stiekeme droom, waar ik nooit iets mee gedaan heb. Ik ben nog niet eens bij een toneelvereniging gegaan…

Hoelang ben jij al aan het bloggen?
Dit blog bestaat vanaf begin januari, maar ik blog sinds beautyflamenatasja.nl en dat was in juli 2013. Dus ik blog nu zo’n 1,5 jaar.

Noem 5 goede en 5 slechte eigenschappen van jezelf
Poeh, dit is een lastige. Zeker ook omdat ik vind dat alle eigenschappen zowel goede als slechte kanten hebben. En dus noem ik 5 eigenschappen op die ik heb. En dan mag je voor jezelf invullen of dit goed of slecht is, 😉
1. eigenwijs
2. nieuwsgierig
3. ondernemend
4. empathie
5. energiek

Wat is je grootste angst
Mijn grootste angst is denk ik om dood te gaan door verdrinken. Dat lijkt me echt heel heftig…

inspiratie-pablo

Wat hoop jij nog te bereiken met je blog?
Ik hoop vooral veel mensen te kunnen inspireren op wat voor manier dan ook. Door serieuze maar ook grappige onderwerpen.

Wat is jouw favoriete budget product?
Ik denk dat mijn favoriete budget product mijn blush is van de Action in de kleur Rosewood.

MIJN 11 ZELFBEDACHTE VRAGEN
1. Noem één ding wat op je bucketlist staat en waarom het daar op staat.
2. Als je één keer iets mocht wensen, wat zou dat dan zijn?
3. Als je een film of tv-rol mocht spelen, welke zou dat zijn en waarom?
4. Als je één tv-programma van vroeger terug mocht halen op tv, welke zou dat zijn?
5. Wat is jouw favoriete blog en waarom?
6. Wat is je favoriete winkel en waarom?
7. Als je uit alle banen over de hele wereld een keuze moest maken, welke zou dat zijn en waarom?
8. Wat is de laatste film en de laatste tv-serie die je bekeken hebt en wat vond je ervan?
9. Ben je meer een winter- of zomervakantie type?
10. Zou je liever rijk en ongelukkig zijn, of arm en gelukkig?
11. Als je een schoen zou zijn, van wie zou die schoen dan zijn?

IK NOMINEER VOOR DE LIEBSTER AWARD:
1. The Daily Dutchy
2. Eerlijker Eten
3. Health Beauty & Mind
4. Style Stories
5. Fabulicious Home Life
6. Patricia Kleijn
7. Moms & More
8. Foodinista
9. Marisca Kenter

Ik weet dat dit er geen 11 zijn, maar deze blogs gun ik de Liebster Award echt.

Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om te lezen en mij weer iets beter hebben leren kennen. Wil je zelf een vraag beantwoorden, voel je vrij om dat hieronder in de comments te doen!

liefsnatasjaklein

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close