Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Music
  • /
  • LIP SYNC | ‘Happy Working Song’ – Enchanted

LIP SYNC | ‘Happy Working Song’ – Enchanted

Al vaak droomde ik van een carrière als zangeres. En nu is deze droom uitgekomen! Of nou ja, er was één probleempje zeg maar. Om zangeres te kunnen zijn, moet je kunnen zingen. En dat is nou een talent wat ik mis. Maar dat neemt niet weg dat ik wel kan doen alsof ik kan zingen, toch? En daarom ben ik fan van playback. Dus waarom geen lip sync video? Het is hartstikke hot én super fun om te doen! 

Ik ben een tijdje bezig geweest met het kiezen van een nummer. Ik wilde niet zo’n saaie lip sync maken in de auto die je al zó vaak tegen komt. Excuses als ik hiermee mensen beledig! Ik wilde er echt een act van maken en daar was dit nummer meer dan geschikt voor. Zeker als je geen cameramensen hebt om je clip te filmen. 😉

Ik koos voor het nummer ‘Happy Working Song‘ uit de film Enchanted. Het nummer is gezongen door Amy Adams. Heerlijk vrolijk en een beetje gek. Net zoals ik.

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden! Als jullie meer van dit soort video’s willen zien, dan hoor ik het graag. En laat me dan ook weten welk nummer jij denkt dat geschikt is om uit te voeren.

Er is één probleempje met deze video: vanwege de copyright op de muziek kan het zijn dat je hem op je mobiel (bijvoorbeeld via de YouTube app) niet kunt kijken. Als je een iPhone hebt en je opent YouTube in Safari kun je een desktop versie openen door op dat vierkantje met dat pijltje te drukken. Lekker duidelijk hè! Maar dan kun je hem dus wel op je mobiel kijken! Hoe dat voor Android werkt, weet ik niet.

Wat vinden jullie van mijn lip sync?

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close