Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

#mypapertown | WIN HET BOEK + DVD

PAPER TOWNS
Samenwerking – Ook jij hebt vast wel één bepaalde plek waar je – om wat voor reden dan ook – graag komt met je geliefde. Een plek met een herinnering, een plek om tot rust te komen of een plek om… Nou ja, wat dan ook. Het is een soort uitvalbasis. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Het is jouw Paper Town.

PAPER TOWNS

 

En als je nu denkt: “Hé, dat hele Paper Town gebeuren klinkt bekend!”, dan heb je vast wel eens iets gehoord over de bestseller van John Green of over de film. Paper Towns gaat over Margo (Cara Delevingne), het raadselachtige buurmeisje dat zo dol is op mysteries dat ze er zelf een is geworden. Haar tegenspeler Quentin (Nat Wolff) is heimelijk verliefd op zijn buurmeisje Margo. Wanneer zij hem eindelijk ziet staan beleven ze een avontuurlijke en onvergetelijke nacht samen. Als Quentin ’s ochtends beneden komt voor het ontbijt, staan Margo’s ouders en de politie hem op te wachten: Margo is verdwenen. Al snel ontdekt Quentin kleine hints en broodkruimels die Margo voor hem heeft achtergelaten zodat hij haar kan vinden. Samen met zijn vrienden begint Quentin aan een meeslepende roadtrip om Margo te zoeken.

 

#MYPAPERTOWN

 

PAPER TOWNS

 

Komende woensdag (25 november 2015) zal de film verschijnen op DVD en Blu-ray. Om dit uiteraard wat meer onder de aandacht te brengen is gisteren een Paper Towns platform gelanceerd. Op het platform staat een grote Google Map, waarbij de favoriete Paper Towns van online influencers  en hun geliefde staan. De mijne staat er uiteraard ook bij! Dus check it out! Hint: het heeft met sprookjes te maken… 😉

 

Ik vind het een onwijs leuk initiatief! Zo leer je misschien wel plekken in jouw omgeving kennen, waarvan je het bestaan niet eens wist! En ook leuk om te kijken wat de Paper Town van jouw favoriete online influencer is.

 

Via Twitter/Instagram/Facebook kan ook jij jouw Paper Town doorgeven. Dat kan met de hashtag  #mypapertown. En wist je dat je daarmee ook diverse prijzen kunt winnen? Vanaf 27 november worden er elke vrijdag 4 inzendingen geselecteerd voor het Paper Towns pakket. De winnaars worden bekend gemaakt op het platform.

 

WINNEN

 

paper towns win

 

Maar ik geef je een extra kans! Ik mag namelijk een Paper Town prijzenpakket weggeven!

  • Boek: Paper Towns – John Green
  • Film: Paper Towns – DVD
  • Online: jouw #mypapertown komt ook op het platform te staan

Om kans te maken op dit gave pakket vertel je mij hieronder wat jouw #mypapertown is, waar dit is en waarom dit jouw of jullie plekje is.

En als je extra kans wil maken dan kun je op één of meerdere social media kanalen – Facebook, Instagram, Twitter – de volgende twee hashtags gebruiken: #mypapertown en  #WinOpAnotherChapter.
En uiteraard zou ik het erg leuk vinden als je me ook wilt volgen op Social Media. Maar dat is geen voorwaarde. Wel heel lief!

So tell me: wat is jouw Paper Town, waar is dit en waarom is dit jouw plekje?

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close