Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Naam van mijn blog | #30dayblogchallengeNL

Another Chapter. Vaak verward met ‘een ander hoofdstuk’. Maar dan zou mijn blog ‘an other chapter’ heten. Nope. Another Chapter: nog een hoofdstuk. In dit artikel leg ik je uit hoe ik op deze naam gekomen ben. Dit is het eerste artikel in de reeks: #30dayblogchallengeNL.

In 2013 begon ik met bloggen op beautyflamenatasja.nl. Zoals de naam al doet vermoeden: een beautyblog. Ik merkte echter dat ik het zo leuk vond om over meer dan beauty te schrijven dat ik begin 2015 besloot een tweede blog te beginnen.

Vele namen schoten door mijn hoofd, maar uiteindelijk koos ik voor Another Chapter: nog een hoofdstuk. Nog een stukje Natasja op het internet. Maar dan anders.

Uiteindelijk schreef ik bijna niet meer over beauty, wat gunstig was voor mijn portemonnee en werd Another Chapter weer een beetje het enige hoofdstuk op het internet. Hoewel beautyflamenatasja.nl nog wel gewoon bestaat. Ik vond het zonde om al dat werk ‘ongedaan’ te maken.

Dus het ontstaan van de naam is duidelijk, toch kan ik hem nog steeds linken met het heden: nog een hoofdstuk. Want immers zijn er al zo veel blogs op het internet.

Ach. Ondanks dat het me de laatste tijd minder goed lukt om te bloggen (wel tijd, minder zin) ben ik nog altijd dankbaar voor mijn blog. Ik vind het heerlijk om van me af te kunnen schrijven en mezelf te zien ontwikkelen. Het is ook leuk om iets van mezelf terug te lezen van een jaar geleden. Mijn kijk op de wereld is weer wat veranderd, maar daarbij ook mijn schrijfstijl.

Als jij een blog hebt, hoe ben jij dan op jouw blognaam gekomen?

10 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close