Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

NIEUW OP TV | Battle On The Dancefloor

battle-on-the-dancefloor

Tijd voor een extra kort (en ja, ook extra en kort) bericht! Als dansjuf kan ik hier natuurlijk niet omheen: er komt een nieuw dansprogramma op tv! Gisterenavond kondigde Jan Kooijman bij RTL Boulevard aan dat hij samen met danser Timor Steffens en choreograaf Dan Karaty het RTL 5 programma Battle On The Dancefloor gaat presenteren! Nu So You Think You Can Dance niet meer terug komt op tv, ben ik hier natuurlijk super blij mee!

In Battle On the Dancefloor gaan dansgroepen de strijd met elkaar aan. Je kunt je dance crew – met minimaal 8 dansers – nu aanmelden via deze link. Ook als je geen dansgroep hebt kun je jezelf opgeven. Je wordt dan in een groep met andere eenlingen geplaatst. En de winnaar van dit nieuwe programma krijgt een eigen dansshow! Hoe gaaf is dat?!

Wat vind jij van dans programma’s op tv?

Bron afbeelding: RTL 5

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close