Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Oh oh! Mijn eerste hardloopwedstrijd…

hardlopen01

Wie mij op Instagram en/of Twitter volgt, kon het gisteren al zien: ik ga mee doen aan mijn eerste hardloopwedstrijd! Oh oh…. Ik heb mijzelf ingeschreven voor de Drunense Duinenloop op 20 maart 2016. Ik ga dan 4,5 km lopen. Dat is niet super veel, maar voor een eerste wedstrijd moet ik mezelf niet te hoog inschatten, haha! 

Dat zijn allemaal dingen die ik mij impulsief bedenk. Zo zat ik gisterenavond op de bank te zoeken naar hardloopwedstrijden in de omgeving. Ik loop nu toch geregeld hard – de knieband is erg helpend! – en dan is het toch ook leuk om ergens voor te trainen? Drunen is best dichtbij, dus waarom ook niet? Huppa, Natasja klikt op inschrijven, vult alles in en drukt op verzenden. Holy moley… Toen had ik mezelf ingeschreven en kan ik uiteraard niet meer terug.

???? Eerste wedstrijd ?? #hardlopen #drunenseduinenloop

Een foto die is geplaatst door Another Chapter | Natasja (@anotherchapternl) op

 

Ik heb er echt onwijs veel zin in. Ook fijn om een duidelijk doel te hebben om voor te trainen. Ik hoop dat het me tegen die tijd al lukt om 5 km aan een stuk te kunnen lopen. Maar het is ook niet erg als me dat nog niet lukt. Ik vind het vooral een mooie uitdaging en ben benieuwd naar mijn eigen kunnen. Uiteraard gaan jullie het verslag hier lezen, al ben je van harte uitgenodigd om me te komen aanmoedigen 😉

Voor degene die ook graag mee willen doen aan een hardloopwedstrijd: je kunt je nog tot 22 februari 2016 inschrijven voor de Drunense Duinenloop. Voor meer informatie over deze run kun je hier kijken.

Wanneer was of is jouw eerste run?

22 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close