Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Fun
  • /
  • Ontwerp je eigen doodle art telefoonhoesje met HEMA
Fun

Ontwerp je eigen doodle art telefoonhoesje met HEMA

01-hema-doodle-telefoonhoejse
Hoe leuk zou het zijn om je eigen telefoonhoesje te ontwerpen? Zo eentje die je kunt veranderen wanneer je wil? Toen ik tegen dat concept aanliep bij de HEMA was ik helemaal blij. Dat móest ik hebben. Daarbij was ik toch zoekende naar een nieuw hoesje en had ik dus twee vliegen in één klap. Enthousiast kwam ik thuis en ging ik ermee aan de slag. Hieronder laat ik je zien hoe en óf het werkt.

02-hema-doodle-telefoonhoejseIn het pakketje zit alles wat je nodig hebt: de hard case cover voor je telefoon (in dit geval voor de iPhone, maar je hebt hem ook voor andere merken), een stift, een uitveegdoekje en een doodle art cleaner om je hoesje weer schoon te maken. Dit alles voor €7,95.

03-hema-doodle-telefoonhoejseTer informatie staan de veiligheidswaarschuwingen op de achterkant van de verpakking betreffende de doodle art cleaner.

04-hema-doodle-telefoonhoejseLet’s start!

05-hema-doodle-telefoonhoejseEerst even wat krabbelen om te testen. Ik merk dat het werkt en veeg het daarna met het bijgeleverde doekje weer uit.

06-hema-doodle-telefoonhoejseVervolgens maak ik mijn eigen doodle hoesje. Ik merk dat ik het leuk vind om te doen. De stift werkt héél soms niet fijn: je krijgt niet altijd goede lijnen. Mijn hoesje is klaar. Ik veeg met mijn vinger over de letters nl en tot mijn verbazing zie ik dat ik de stift er zo van af veeg! Wat??
Ik werk mijn hoesje weer bij en laat het hoesje onaangeraakt liggen voor een uurtje of twee. Ik ga er weer met mijn vingers overheen. Zou het nu wel blijven zitten? Nee, helaas…

Of dat de bedoeling was van HEMA weet ik niet, maar ik vind het onpraktisch. Als je je telefoon daarna vast zou hebben, zou heel je tekening meteen weg zijn. En daarbij had HEMA er een doodle art cleaner spray ingedaan. Je zou denken dat dat is omdat je de stift er moeilijk tot niet af zou krijgen.

Nee, wat mij betreft is dit een miskoop. Het idee is origineel en erg leuk. Zeker voor de creatievelingen onder ons of de mensen die hun hoesje snel beu zijn. Als de stift ook daadwerkelijk zou blijven zitten, zou het een top aankoop geweest zijn. Helaas. Hoewel HEMA eigenlijk altijd hele leuke spulletjes heeft, slaan ze hier de plank mis. Jammer, maar de volgende keer beter.

Wat vind jij van dit concept?

 

liefsnatasjaklein

20 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close