Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

De reden van mijn blogstilte hier

Hoi lieve lezersvrienden! Het is alweer even geleden dat ik hier op Another Chapter iets van mezelf heb laten horen. Dus ik dacht: het is tijd om weer even hallo te zeggen. Natuurlijk is het hier niet stil zonder reden en is het ook absoluut niet de bedoeling om hier zo stil te blijven. Dus even wat uitleg en het delen van mijn plannen.

In maart vertelde ik jullie al dat ik gezegend ben met een zwangerschap. Daarbij onthulde ik, dat ik sinds augustus 2016 al een mommy(-to-be) blog bijhoud. Daar blog ik wel regelmatig op. Waarom? Omdat mijn hoofd natuurlijk vol zit met mijn zwangerschap. Dus alles wat ik wil(de) delen, kun je daar lezen.

Dat wil niet zeggen dat ik hier nooit meer iets wil delen. Dat is juist helemaal niet mijn bedoeling zelfs! Maar mijn puf en inspiratie heb ik daar nu even minder voor. Hoewel er nog wel een aantal blogs gaan aankomen, zodra ik de foto’s gemaakt heb die ik daar voor nodig heb.

HET PLAN

Omdat twee sites bijhouden wat lastiger is en ik het toch zonde vind als er iets verloren gaat, ben ik aan het kijken of ik de sites kan samenvoegen. Geen idee of dat mogelijk is, maar wanneer ik meer tijd heb om dat uit te vissen (of jullie moeten me willen helpen) laat ik zeker meer van me horen.
Dat betekent ook dat ik verder wil onder een andere naam. Een naam die meer persoonlijk is, maar niet het stukje life en fun wegneemt van Another Chapter.

Hoe dat er precies uit moet komen te zien of het überhaupt mogelijk is…. I don’t know. Dus als er iemand hier is die er verstand van heeft…. GRAAG!

2 Comments

  • Mylou

    15 juni 2017 at 22:04

    Je zou het natuurlijk ook als aparte rubriek op deze site kunnen doen, of een aparte pagina aanmaken waar je de blogs van mommieslife toevoegt. Ik moet wel zeggen dat ik de naam Another Chapter er juist nog heel goed bij vind passen, omdat het toch weer een ander hoofdstuk in je leven is. Maar goed, dat is mijn hersenspinsel haha!

    Beantwoorden

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close