Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

MOVIE MONDAY | Reverse Challenge

 

Elke maandag deel ik mijn nieuwste video met jullie – vandaar Movie Monday (en als je nog een betere naam weet, dan hoor ik het graag!). Elke zondag upload ik een nieuwe video op mijn YouTube-kanaal, dus als je hem eerder wilt zien, zou ik het tof vinden als je jezelf abonneert!

Vandaag heb ik een heel grappig filmpje voor jullie – nou ja, dat vinden ik en Roy. Want samen met Roy nam ik de Reverse Challenge op. We hebben verschillende opdrachten andersom uitgevoerd. Vervolgens heb ik ze in mijn videobewerkingsprogramma andersom laten afspelen. Samen met Roy keek ik hier naar en keken we bij wie de opdracht het er beste uit zag. Dus zoals het eigenlijk zou  moeten zijn. Hè, lastig uitleggen, maar ik hoop dat jullie het een beetje snappen. En anders… kijk maar gauw het filmpje!

Welke challenge zou ik of zouden wij nog meer kunnen doen? Wat zou je leuk vinden om te zien?

liefsnatasjaklein

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close