Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Fun
  • /
  • SLEEP TALK | Dé app voor als je wilt weten wat je in je slaap zegt
Fun

SLEEP TALK | Dé app voor als je wilt weten wat je in je slaap zegt

HEADER-SLEEP-TALK

Dat ik zo nu en dan praat in mijn slaap wist ik. Maar schijnbaar heb ik de neiging om zo nu en dan – de ene week vaak en soms ook weken niet – om ineens héél hard te gillen in mijn slaap. Meestal word ik hier zelf niet wakker van. Soms wel, maar dan slaap ik daarna ook zo weer verder. Vaak weet ik niet eens meer wat ik gedroomd heb. Anyway’s, laatst vertelde mijn vriend mij dat ik weer gegild had. Ik dacht zelf dat ik dat al lange tijd niet meer gedaan had, maar blijkbaar deed ik het weer vaker. En dus downloade ik de app Sleep Talk. Gegild heb ik sindsdien niet meer – zul je altijd zien 😉 – maar gepraat wel. Ik laat je zien hoe de app werkt.

IMG_1486

De app werkt heel simpel. Je opent hem en drukt op het tabblad ‘record’. Vervolgens druk je op het groene bed, leg je je telefoon naast je kussen of ergens in de buurt neer en ga je slapen.

IMG_1487De volgende dag kun je meteen luisteren wat je gezegd hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat je 8 uur aan slaap terug moet luisteren. Hij neemt namelijk alleen op als hij geluid hoort.
Zo kun je dat ook zien op de afbeelding hierboven. Je ziet precies hoelang de app aangestaan heeft en hoeveel opnames hij gemaakt heeft.

IMG_1490Je drukt op de opname van die nacht en kunt dan alle stukjes beluisteren. Ik merk zelf dat ik vooral in het begin van de nacht praat en dat de opnames daarna vooral het woelen in het bed is. Of Roy die naar bed komt. Dat is stiekem toch ook best leuk om te weten, gezien Roy een echt nachtmens is. 😉

Uiteraard wilde ik een paar van mijn opnames met jullie delen:

Ik heb geen idee wat ik hier eigenlijk precies zeg. Ik dacht zelf zoiets als: ‘Die babybaby komt van ons.’ Maar als jullie het beter horen, let me know!

Deze vond ik zelf erg grappig doordat ik het zó zielig zeg, haha!

Dat je lol zult hebben met deze app – tenminste als je praat – staat vast.

IMG_1485De geluidsopnames die je leuk vind kun je apart opslaan. Zo kun je de nachtopnamen weg doen en blijven de leuke stukjes bewaard om nog eens terug te luisteren. Je kunt ze zelfs delen op social media!

IMG_1489Je hebt nog wat instellingen om mee te spelen. Bij mij start de opname pas na 1 minuut. Dat is nog vrij snel, maar ik slaap dan meestal ook wel binnen 5 minuten – als het niet 1 minuut is.

Ik vind het echt mega leuk om te luisteren wat ik de afgelopen nacht vertelt heb. Jammer dat ik nog niet gegild heb, want ik ben vooral benieuwd of ik vooraf ook nog iets zeg of dat het ineens komt opgezet. En hoe hard het gaat. Wie weet deel ik het dan nog op mijn Facebook pagina!

Deze app is verkrijgbaar voor iOs (€0,99) en Android (gratis).

Praat jij in je slaap?

liefsnatasjaklein

 

23 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close