Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

FLAWLESS BY SONYA | Precision Liquid Eyeliner

sonya-eyeliner-header2

Ik ga nog maar weinig de deur uit zonder eyeliner. Het geeft mijn ogen net een extra dimensie. En dus ben ik altijd zoekende naar een nóg betere eyeliner. Eentje die ook dunne lijntjes kan zetten. Want eerlijk is eerlijk: een juf met dikke eyeliner? Goed, ik ben er voor dat je jezelf bent. Maar je moet nog wel een beetje gepast naar je werk gaan. Ik dwaal af. Als groot fan van Forever Living Products was ik erg nieuwsgierig naar de Flawless by Sonya Precision Liquid Eyeliner. Vond ik in deze eyeliner dan wat ik zocht? 

sonya-eyeliner

De eyeliner zit in een plastic omhulsel. Hij houdt prima vast, net als een fineliner.

sonya-eyeliner-ingredienten

Dit zijn de ingrediënten. FLP staan bekend om hun producten met aloë vera. En ook in deze eyeliner is dat terug te vinden.

sonya-eyeliner-swatch

De swatch ziet er prima uit. De kleur had wat mij betreft nog wat meer dekkend mogen zijn. Maar dat is een kwestie van er nog een keer overheen. Waar ik erg vrolijk van word, is dat je er echt een dunne lijn mee kunt zetten. Yes! I’m in control of my eyeliner!

ogen-eyeliner-sonya

De foto’s op de bovenste rij zijn zonder eyeliner en de foto’s op de onderste rij zijn met eyeliner. Zie je hoe fijn, je een lijntje kunt trekken? De foto links onder is met nog een extra lijntje. De dikte is dus ideaal te bepalen! Ja, ik ben erg enthousiast. Het nadeel is echter de prijs: €23,47. Ik vind dat veel geld. Aan de andere kant zijn eyeliners van merken als Dior of Clinique ook deze prijs of zelfs nog duurder.

Voordelen:
– Zelf bepalen hoe dik je eyeliner wordt
– Fijne grip en dikte van de pen
– Blijft de hele dag goed zitten

Nadelen:
– De kleur had dikker/intenser – of hoe je het ook wilt noemen – mogen zijn
– De prijs

Ikzelf verkoop producten van FLP en dus ook deze eyeliner. Heb je vragen over deze eyeliner, over andere producten van FLP of wil je deze producten ook verkopen? Mail mij dan via de contact pagina hier bovenaan. En ben je al overtuigd? Dan kun je hem hier kopen!

Ben jij een eyeliner meisje (of jongen)?

10 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close