Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Spam je YouTube kanaal

De afgelopen weken kijk ik weer veel op YouTube. Bij mij gaan dit soort dingen altijd met vlagen. Blogs lezen en/of video’s kijken. Maar nu heeft mijn voorkeur dus YouTube. Oftewel video content. Ik kijk van alles: beauty, fashion, sketches, lifehacks, DIY’s, vlogs. Hieronder deel ik met jullie mijn favorieten op dit moment en vandaag laat ik jullie ook jullie eigen YouTube kanaal spammen. Hoe dat te werk gaat, lees je in dit artikel.

VLOGGLOS/BEAUTYGLOSS
Dit zijn de twee kanalen van Mascha. Hoewel ik ze beiden op een gegeven moment echt niet meer keek, ben ik het sinds een week of twee weer gaan oppakken. En daar ben ik best blij mee. Ze is weer gegroeid in kwaliteit, nadat ze – wat mij betreft – ook een tijd heeft gehad dat het haar leek te gaan om kwantiteit. Dus yay! Hou dit vol, Mascha!

ALISHAMARIE
Alisha Marie is een Amerikaanse YouTuber die vooral beauty, lifestyle en DIY’s laat zien. Ik vind haar manier van filmen FAN-TAS-TISCH en kijk elke week opnieuw uit naar haar video’s! Ze is altijd erg vrolijk en daardoor word ik ook erg vrolijk!

MAYBABY
Meg DeAngelis is een Amerikaanse YouTuber met een ruime 5,5 miljoen(!) abonnees! Tegenwoordig doet ze vooral veel sketches en seizoensgebonden DIY’s, maar in haar begin tijd maakte ze vooral cheerleading, beauty en lifestyle video’s. Soms een beetje over de top, maar wel altijd leuk.

NINAHOUSTON
Nina is een Nederlandse YouTuber met zo’n 250K abonnees. Ze maakt steeds vaker sketches en weet dit op best een leuke manier weg te zetten. Wel heb ik het idee dat zij zich meer richt op meiden tussen de 12 en de 20, maar desalniettemin toch leuk om naar te kijken.

RACHELKROMDIJK
Rachel is ook een Nederlandse YouTuber met zo’n 6K volgers. Veel te weinig als je het mij vraagt. Ze maakt voornamelijk beauty gerelateerde video’s. Ik volg haar al heel lang en zie haar elke week een beetje meer groeien. Zo leuk om te zien! Op naar de 10K!

SPAMMEN

Goed. Tijd om te spammen. Dat mag als volgt:

 1. Zet je naam, e-mail adres en de link naar je kanaal in de daarvoor bestemde vakjes.
 2. In het reactie gedeelte schrijf je wie je bent, hoe je kanaal heet (dus geen link!), wat voor video’s je maakt en waarom we jou zouden moeten volgen.
 3. Eventueel kun je erbij vermelden wie jij graag volgt op YouTube.
 4. Lief zou zijn als je mij en/of degene die gereageerd hebben ook een bezoekje brengt.

Heel veel plezier! Oh en hieronder nog mijn hoofdkanaal en mijn vlogkanaal:

8 Comments

 • Aniek

  14 november 2016 at 09:25

  Hey!

  Mijn naam is Aniek Stuut. Mijn youtube kanaal heet: aniekkmarije. Ik maak video’s over lifestyle, unboxings en fashion. Heel veel persoonlijke video’s dus!

  Ik volg graag op youtube: Teske de Schepper, Vera Camilla, Nina Houston en nog veel meer!

  Liefs,

  Aniek

  Beantwoorden
 • Gineke

  14 november 2016 at 09:53

  Wat een leuk idee om je youtube kanaal te spammen! Ik ben dus Gineke en mijn kanaal heet hoe kan het ook anders: Gineke! 😉 ik maak video’s over alles wat mij bezig houd in het leven, dat zijn dan vooral lifestyle video’s, praat video’s, vlogs en sketches.

  Ik volg ook heeeel veel youtubers en dit zijn een beetje de mensen die ik volg: Kim Lensen,vloggloss,vet gezellig, ik vrouw van jou, en furtjuh.

  Liefs

  Gineke

  Beantwoorden
 • Sharon

  14 november 2016 at 13:28

  Ik hou hiervan, vind het altijd leuk om nieuwe meiden te leren kennen! Ik kende jouw kanaal ook nog niet, zag dit video een facebookgroep, maar ga zeker een kijkje nemen!

  Ik ben Sharon, 21 jaar en mijn kanaal heet Sharon Navarro. Ik maak vooral veel make-up looks, shoplogs & tutorials/how to’s.

  Mijn favo youtubers/kanalen zijn: Zoella, Boncolor, Vlogloss, Tess Christine, Mark Ferris & Kristina K.

  Groetjesss!

  Beantwoorden
 • PatriciaKleijn

  16 november 2016 at 12:26

  Wat lief. Ik heb zelf een youtubekanaal die nu nog pkleijn9 heet, maar die ik wil veranderen naar mijn blognaam. Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in filmpjes en probeer ook weekvlogs te maken, zelf ben ik nogal onzeker voor de camera dus sta ik vaker achter haha, maar dat wordt steeds minder. Ik heb nog niet echt een schema met wanneer ik wat film, maar als je je abonneerd dan krijg je vanzelf een berichtje als er iets online staat 🙂 Zelf volg ik mascha ook, hans en shifra als dagelijkse vloggers en Laura Ponticorvo
  PatriciaKleijn heeft onlangs geplaatst…:Car Confession TAGMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close