Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

The Celebrity TAG

celebrity-tag

Ik hou van beroemdheden! Van jongs af aan volgde ik al de laatste nieuwtjes. Tijd dus voor The Celebrity TAG! Op de blog van Teske kwam ik deze TAG tegen. Een TAG die prima past bij mij. Mijn kamer hing vroeger vol met beroemdheden en nog steeds kan ik genieten van alle nieuwtjes rondom de sterren. En daarbij was het al weer lang geleden dat ik een TAG gedaan heb. Dus bij deze! 

1. Welke celebrity zou je willen zijn?
Oee! Lastige vraag! Ik neig naar celebrities die nog steeds samen zijn met hun grote liefde en nog steeds een succesvolle carrière hebben. Denk aan Sarah Michelle Gellar, Victoria Beckham en Jada Pinket Smith. Het lijkt me super lastig om een beroemd koppel te zijn door alle roddels, maar ook doordat je als actrice bijvoorbeeld ook zoen scènes moet doen en als zangeres sexy scènes met knappe mannen moet opnemen. En andersom voor de beroemde man geldt hetzelfde. Daarom heb ik vooral voor deze beroemdheden respect! Super knap hoe sommige koppels zo steady blijven.
Maar Blake Lively, Doutzen Kroes, Kristen Stewart en Jennifer Lawrence horen toch wel echt bij mijn girl crushes!

2. Welke celebrity zou je níet willen zijn?
Ook dit vind ik een lastige vraag… De eerste die bij me opkomt is Lindsay Lohan. Puur omdat zij zich zo heeft laten verbouwen, haar carrière ingestort is en zij haar problemen niet lijkt aan te pakken.

3. Met welke celeb zou je willen daten?
Oe! Zo veel 😉 Chris en Liam Hemsworth, Orlando Bloom, Johnny Depp, Jan Kooijman…. En ik weet er nog wel een aantal hoor!

4. Áls je plastische chirurgie zou doen, wat zou je dan laten doen?
Nou, gewoon helemaal niks. Maar als ik dan écht iets zou moeten doen dan denk ik dat ik een mooi en stralend gebit zou willen waar nooit meer iets mis mee kan gaan. En anders vet uit mijn buik laten zuigen, hahahaha! Maar verder echt iets verbouwen…? Nee!

 

Can’t get enough of the mermaid life! ? #Family

Een foto die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op

5. Van welke celeb was je fan als kind? Ik ben al van jongs af aan fan van Britney Spears. Jep, nog steeds! Guilty pleasure! 6. Had je posters boven je bed van hem/haar? Ja! 7. Op welke celebrity vind je jezelf lijken? Ik vind mezelf niet echt op een celebrity lijken. En qua persoonlijkheid vind ik het lastig om te bedenken wie mijn gelijke is. Een beetje Cameron Diaz en Jennifer Lawrence denk ik. 8. Als je over de rode loper zou gaan, voor welke kleur jurk zou je dan kiezen? Ik kies al snel voor zwart, dus ik denk dat ik nu ook voor zwart ga.

 

 

 

9. Wat is je favoriete celebrity koppel?
Blake Lively en Ryan Reynolds! Ook zoals ze overkomen in de pers en op social media…! Ja, ze lijken me echt zo’n leuk koppel!

10. Welke celebrity zou je raad willen geven?
Britney Spears omdat ik nog altijd fan van haar ben. Ga door zoals je nu bezig bent. Je bent weer helemaal de oude en leuke Britney!  Oké, dat is geen raad. Maar ik zou ook niet weten wie ik echt raad zou moeten geven.

Ik TAG: Saskia, Nesrin, Yvette en Nina. Maar als jij ook de TAG wil doen is dat uiteraard geen probleem! Ik vind het wel leuk als je het laat weten 🙂

Wie is jouw celebrity crush?

liefsnatasjaklein

 

Bron foto Blake Lively
Bron foto Kristen Stewart
Bron foto Chris Hemsworth

13 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close