Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Vakantie is slecht voor de lijn

Ai. Vakantie is qua eten altijd mijn valkuil geweest. En dat blijkt ook deze meivakantie wel weer. Gezond? Ik zweer het: ik heb het écht geprobeerd. Maar niet hard genoeg… Het stukje gedachten in mij wat zei: “Boeiend, na de vakantie nieuwe ronde nieuwe kansen” heeft gewonnen. Damn…! 

Waarom kopen we ook al weer chips? Wetend dat het in de kast ligt, maakt dat ik het op ga eten. Mijn complete zelfbeheersing is weg. Bah! Ik weet dat ik in de laatste Hap Slik Fit zei dat ik alles weer op zou pakken, maar daar is nu nog bar weinig van terecht gekomen.

Niet alleen durf ik nu even niet op de weegschaal te staan – ik weet toch al wat die mij vertelt – maar ook ben ik nu enorm lui. Hoewel vakantie hèt ideale moment is om meer te bewegen, zit ik lui op de bank series te bingewatchen. Ook leuk, maar mijn lichaam is er echt minder happy mee.

Ik baal heus van mezelf. Maar het genieten en nergens op hoeven te letten.. Ja, dat is ook wel fijn. Voor nu. Want ik weet dat de dag gaat komen dat ik mezelf aan kijk en denk: “Waarom? Kom op, je kunt het!”

En die dag gaat er zeker snel komen. Na de vakantie. Dat dan weer wel…

Waar ligt jouw zwakte qua eten?

Bron afbeelding

13 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close