Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

VIDEO || Ik gil in mijn slaap

Ik heb er kort al eens eerder over verteld in een artikel wat ik schreef over een slaap app. Vandaag vertel ik jullie het hele verhaal rondom mijn parasomnie. Ik gil in mijn slaap. Of het is meer krijsen misschien. Beoordeel zelf maar.

03Afgelopen donderdag moest ik om 20.00 uur in het slaapcentrum zijn. Helaas ging die ochtend om 6 uur mijn wekker omdat ik moest werken die dag. Daarom ben ik eerder bij mijn werk weg gegaan om nog een uurtje te kunnen slapen. Want het zou een lange nacht worden. Een héle lange nacht. Ik moest namelijk de hele nacht wakker blijven.

05Bij aankomst kon ik mijn spullen meteen op mijn kamer neerzetten en werd ik meegenomen om alle apparatuur aan te sluiten. Het zat enorm irritant! Vooral omdat je het tasje continue bij je hebt. Daar zit een kastje in waar de draden aan verbonden zitten.

06

Omdat het een lange avond zou worden, heb ik mijn laptop meegenomen. Om maar meteen van het ‘saaie’ af te zijn, ben ik begonnen met werken. Fijn om wel even zo tijd te hebben om dingen voor mijn werk te doen.

011

Daarna ging ik op de laptop serie kijken. Ik keek Beauty & the Beast.

010

Zo zag ik er trouwens ook uit! Maar dan zonder de mooie boxer 😉

012

Het eerste moeilijke moment!

013

Het jeukt enorm!!!

015

Nog steeds serie aan het kijken. Bijna bij de laatste aflevering!

016

Ondertussen klaar met mijn serie en tijd om sudoku’s te maken.

017

Maar daar bleef ik ook niet echt wakker bij. Dit was het laatste moeilijke moment…

019

Jaaaa! Na het slapen mogen de plakkers er af! En al het andere kun je horen in het filmpje! 😉

Wat doe jij in je slaap?

6 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close