Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

VIDEO || Noors proberen te praten

Hoi allemaal! Het is alweer ruim 3 maanden geleden dat ik voor het laatst een video op Another Chapter geplaatst heb. Tijd om daar weer verandering in te brengen. Gisteren zette ik de ‘I’m Back’ video online, waarin ik Engels sprak. Eindelijk iets gedaan wat nu van mijn bucketlist af mag. De video van vandaag is ook in het Engels. Dat blijf ik overigens niet doen, maar voor deze video vond ik dat wel heel leuk.

Ik probeer vandaag Noors te praten. En geloof me: je schrijft het anders dan hoe je het uitspreekt. Een uitdaging dus! Ik hoop dat jullie de video leuk vinden! Als je nog niet geabonneerd bent, vind ik het onwijs tof als je dat zou willen doen. En een duimpje omhoog en een reactie kan ik ook altijd waarderen.

Oh, en hier nog even de ‘I’m Back’ video. 🙂

Wat vinden jullie van deze video? Zou ik vaker video’s in het Enels moeten maken of kan ik dat beter niet doen. En welke talen zou jij graag willen spreken?

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close