Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
  • Home
  • /
  • Fun
  • /
  • Hoe vrouwen reageren als ze een cadeau onder de kerstboom vinden
Fun

Hoe vrouwen reageren als ze een cadeau onder de kerstboom vinden

Poeh! Wat een lange titel! Het lukte me niet om een kortere te bedenken. Anyway, vandaag heb ik voor jullie een extra artikel. Of eigenlijk een extra video! Want morgen is het kerstavond. En vele gezinnen hebben deze avond of de volgende ochtend cadeau’s voor elkaar. Ik maakte hierover een kerst sketch – probeer die twee woorden maar een snel achter elkaar te zetten.. poehhh – over hoe vrouwen reageren als ze een cadeau onder de kerstboom vinden.

Ik vind dit zelf één van mijn betere slash leukere filmpjes. Er zit nog altijd ruimte voor verbetering, maar ik ben hier wel super trots op! Dus ik hoop echt dat jullie hem ook leuk vinden! Delen mag 😉 Oh en abonneren is gratis!

Hoe reageer jij als je – zonder vooraf af te spreken – een cadeau vind onder de kerstboom?

6 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close