Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Waar zijn we nog veilig?

12038331_1210967418928390_2826598099261407594_n

Dat oorlog nooit voorbij is, beseffen we niet altijd. Er is altijd wel ergens oorlog. Maar als het ineens zo dichtbij komt, wordt het realistischer. Beangstigend. Het begon natuurlijk al in november 2015 toen Parijs veranderde in een stad van vuur. Dat vond ik al dichtbij genoeg. Maar na de aanslag in Brussel gisteren, komt het nu wel héél dichtbij. Komt het ook naar Nederland? Of was het juist Brussel omdat daar het Europese parlement zich bevind? Of door de aanhouding van Abdeslam afgelopen week? Wat de reden ook mag zijn, is er nog iemand die zich compleet veilig voelt? 

Ik wilde vandaag eigenlijk een Happy Moments online zetten, zoals altijd op woensdag. Maar dat vond ik niet helemaal gepast. Alhoewel ik mij wel realiseer hoe belangrijk het is om juist in tijden van nood de positieve dingen te blijven zien en toch te genieten van de mooie dingen die er nog wél gebeuren. Hoe dubbel dat ook kan voelen. Maar is het niet zo dat die terroristen onrust en angst willen zaaien? We geven ze dat als we toegeven.

Laten we samen sterkt staan. Laten we samen rust en steun creëren. Laten we ons veilig voelen.

#prayforbrussels #prayfortheworld

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close