Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow
 • Home
 • /
 • Bloggen
 • /
 • Waarom mijn blog niet zo is als ik eigenlijk zou willen

Waarom mijn blog niet zo is als ik eigenlijk zou willen

Bloggen. Het is een vak apart. Naast je passie voor schrijven, moet je vooral ook creatief kunnen zijn. Niet alleen in dat stukje tekst wat je wilt delen met de hele wereld, maar ook met de afbeeldingen, de lay-out en de social shares. Nogmaals: een vak apart. En wat mij dan enorm irriteert is het feit dat ik creatief genoeg ben, maar het er niet uit komt zoals ik in mijn hoofd heb. Het schrijven komt er vrijwel altijd wel uit zoals ik dat bedacht heb, maar het andere creatieve proces. Nee, dat laat me een beetje in de steek. Niet omdat ik het niet wil. En (meestal) niet omdat ik het niet kan. Maar door tijd. Hallo. Ik werk 5 dagen in de week in het onderwijs. Dat betekent dat ik niet alleen op school werk, maar ook in mijn vrije tijd aandacht moet besteden aan het voorbereiden van lessen en dat soort zaken. Daarnaast heb ik een vriend en een hond die aandacht willen. En wat denk je van de rest van mijn sociale kring. En ja, ik weet dat er ook bloggers zijn die het allemaal kunnen combineren met ook nog eens dagelijks 1 of meerdere artikelen online. Mooi voor hen. Vooral erg knap van hen. Die tijd heb ik ooit ook gehad. Maar nu even niet. No biggie. Maar wat zou ik dan eigenlijk willen voor Another Chapter?

 1. Magazine-ish
  Artikelen over ramdon stuff. Iets met een clickbait titel, zonder dat het clickbait is. Kort en bondig. Vooral ook leuk geschreven.
 2. Meerdere artikelen op een dag
  Eigenlijk had ik meerdere artikelen op één dag gewild. Weet je wel: die leuke berichtjes die je ook op Facebook voorbij ziet komen. Dus die ramdon crab die iedereen toch leuk vind om te lezen. Plus dat het de site ook heel actief houdt. Maar je snapt. Dit is niet echt te combineren in mijn uppie met een fulltime baan.
 3. Professionele foto’s
  Het liefst zou ik voor elk artikel al mijn foto’s zelf maken. Maar nou wil het zo zijn, dat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de tijd te nemen om perfecte foto’s te maken. En snel afgeraffeld heb ik al vaak genoeg gedaan. Dus ja, soms pak ik foto’s van stock sites. Ook niks mis mee, maar wel minder persoonlijk. En dat vind ik reuze jammer!
 4. Meerdere schrijvers?
  Ja, bewust met een vraagteken. Het lijkt mij namelijk super gaaf om met een team te werken. Dan kan het bovenstaande waarschijnlijk wél gerealiseerd worden. Maar aan de andere kant, voelt het dan of ik mijn kindje met een ander moet delen. Ai… Don’t know if I can do that….

Wie weet komt er ooit een tijd dat ik die droom mag verwezenlijken. Voor nu doe ik gewoon wat ik kan en waar ik zin in heb. En dat is ook verdomd lekker!

Wat voor soort blog lees jij het liefst?

Bron foto

6 Comments

 • Bianca Schrijft

  20 maart 2017 at 07:40

  Zelf wilde ik met mijn blog een online copy van mezelf maken. Ik ben over het algemeen open, breed in mijn interesses, etc, etc, etc. Dat was de reden waarom ik geen niche heb gekozen bij de start van mijn blog. Nu heeft er toch een organische groei plaats gevonden en is het meer en meer een geeky boekenblog geworden. Opzich niet erg, want het is zo gegroeid, maar ik had het nooit verwacht.

  Beantwoorden
 • Simone

  20 maart 2017 at 19:42

  Mijn blog is erg persoonlijk. Soms misschien wel te persoonlijk, zo heb ik laatst kunnen ontdekken. Ik was erg open over een bepaalde “behandeling” voor mijn beperking, maar kreeg ook veel negatieve dingen naar mijn digitale hoofd geslingerd. Iets wat ik nog niet eerder had meegemaakt. En dat terwijl ik wel graag dingen wil delen die voor anderen met hetzelfde kan helpen. Ik weet door die negatieve sfeer dan ook niet of ik het nog eens zo aan de grote klok zal hangen of überhaupt een artikel erover zou schrijven.
  Maar goed, de blog die ik lees zijn eigenlijk allemaal blogs die persoonlijk gerelateerd zijn. Daar hou ik echt van!

  Beantwoorden
 • Vivian

  7 april 2017 at 13:46

  Ik snap het heel goed hoor, ik zou mijn blog ook graag groter willen maken en vaker willen publiceren. Maar tegelijkertijd ben ik best blij met wat me allemaal wel lukt omtrent het bloggen en denk ik dat die groei vanzelf wel komt. Het moet ook lekker blijven voelen en dat doet het aak niet als je jezelf enorm moet pushen.
  Vivian heeft onlangs geplaatst…:Waarom het inmiddels best goed gaat met mijMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close