Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Wednesday Wisdom #11

0011 - truth lie

Tijd voor een nieuwe Wednesday Wisdom quote. Ik vond dit een hele mooie quote. Wij willen allemaal graag vertroeteld worden en met satijnen handschoenen worden aangepakt. Maar wanneer iemand uiteindelijk gelogen schijnt te hebben worden we boos.
Ik heb liever dat je – op een respectvolle manier – de waarheid verteld, dan dat je iets zegt om mijn gevoel te sparen terwijl je er eigenlijk compleet anders over denkt.

De waarheid is hard. Maar vrienden die jou altijd eerlijk hun mening geven zijn wel échte vrienden. Zij geven om je en proberen je te beschermen. Maar als een vriend of vriendin een leugen vertelt, proberen ze waarschijnlijk hetzelfde te doen maar dan met jouw gevoelens. Geef mij maar een vriend of vriendin dat die trui écht niet kan in plaats van een vriend of vriendin die zegt: ‘oh, wat een mooie trui.’ Wees eerlijk, want uiteindelijk duurt eerlijkheid het langst.

liefsnatasjaklein

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close