Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Wednesday Wisdom #12

0012 summer blanket

Jaaaa! Het is juli! Dat betekent bijna vakantie! Misschien heb jij al vakantie? Ik mag nog 2,5 week werken om daarna 5 heerlijke weken van de zomer te genieten. De zomer is absoluut mijn meest favoriete jaargetijde en dan vooral in combinatie met de maand juli. Want deze maand ben ik jarig! Natuurlijk ga ik dat ook nog met jullie vieren, maar hoe blijft nog even een geheimpje. Maar nu genoeg gekletst en door met deze Wednesday Wisdom quote!

In de zomer voel ik me altijd op en top. Ik geniet van alle momenten en vind het weer fantastisch. Tenzij het regent, dan niet. Behalve na héél véél lange dagen, dan mag het best een keertje regenen. Wel het liefste ’s avonds, zodat we overdag nog leuke dingen kunnen doen. Maar goed. Mijn beste herinneringen zijn altijd in de zomerperiode. Dan ben ik ook echt op het gelukkigst en dat is ook wat deze quote voor mij betekent.

Wat betekent deze quote voor jou?

liefsnatasjaklein

5 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close