Over Mij

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Another Chapter! Dit blog staat vol persoonlijke life & fun artikelen. Zoals reviews, hacks, aankomende events, leuke lijstjes en nog veel meer wat jouw dag een beetje leuker maakt. Ik ben Natasja. Dansspecialiste op een basisschool, blogger in hart en nieren en vooral een beetje gek. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even op mijn about pagina! Veel plezier! Follow

Wednesday Wisdom #18

0017  follow heart with brains

Toen ik deze tegen kwam dacht ik meteen: “Ja! Dit is nou een mooie voor mijn Wednesday Wisdom.” Ik ben iemand die zeker is van het volgen van mijn hart. Toch heb ik ook geleerd om zeker ook te luisteren naar mijn hoofd en na te denken over beslissingen die ik maak. Hoewel het prachtig is om iets helemaal vanuit je hart te kunnen doen, moet je ook de gevolgen kunnen overzien. 

Alleen iets doen met mijn hoofd, vind ik helemaal niks. Je staat pas achter een beslissing als je het ook voelt in je hart. De kunst is om een mooie balans te vinden, waardoor je niet impulsief – door je hart – beslissingen maakt maar ook nog eens goed nadenkt zonder het teveel over te denken. Ja, een lastige is het zeker. Maar als je hieraan denkt gaat het je zeker lukken.

Volg jij sneller je hart of je hoofd?

liefsnatasjaklein

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Close